reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

U nas bylo to samo szczerze powiem ze nie naleze do osób które uwielbiaja prasowac:) prasuje tylko i wylacznie jak gdzies mamy wyjsc lub mocno T-shirt i spodnie sa wygniecione,ale zazwyczaj dobrze wywieszam mokre na sznurkach i jest ok:pPP A Alankowi prasowałam do 3 miesiaca:) i tyle pozniej mi sie nie chcialo tym bardziej zaczely sie zupki itd ślinienie i przebieranka 3x dziennie:-D

reklama
a ja prasuję nadal Gosi bluzki i spodenki, bo nie lubię jak łazi taka wygnieciona. Tylko bieliznę odpuściłam.

Te bluzki bawełniane na początku po praniu wyglądają dosyć dobrze, ale po kilkunastu praniach robią sie bardzo wymięte.

a ja prasuję. Niezbyt to lubię robić...ale jakoś tak wolę jak ciuszki są wyprasowane ;-)

Czy któraś używała chusty i może jakąś polecić?
tak sobie myślę że lepiej by mi było z chustą do przedszkola chodzić niż pchać wózek!

Klaudia ja chustowałam Filipa a teraz też zamierzam kupić chustę by malucha przynajmniej rano nosić go w chuście gdy będę Filipa odprowadzać do przedszkola takie mam plany a jak wyjdzie zobaczymy ale na pewno kupię chustę

Ja miałam chustę elastyczną ale Filip był urodzony w okresie jesienno- zimowym. Teraz się zastanawiam nad kupnem tkanej bo ona jest chłodniejsza i lepiej nadaję się na lato. A najlepsza jest lniana ale jest droga.

Ja mam tkana chuste firmy Nati Baby. Kosztowala jakies 160zl. Poelcam bardzo. Na poczatku trzeba sie nauczyc i troche ciezko to idzie.. ale jak czlowiek juz nabierze wprawy to w 5 sekund dziecko zachustuje.
Teraz na pewno bede z niej korzystac. Na pewno bedzie wygodniej z jednym maluchem w chuscie, a drugim przy rece..

reklama
Ja mam tkaną z LennyLamb i też polecam ;-)
na lato polecają takie z babmusem podobno mniej się w nich pocimy
moją zamierzam używać szczególnie jak będę na zakupy szła bo w pobliskim sklepie nie można wjeżdżać wózkami więc tylko tak wyobrażam sobie robienie zakupów z 2-ką dzieciaków...

Do góry