reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Pola- do jakiej ceny szukasz spacerówki? czy to ma byc parasolka?a nie masz wózka 3w1?

A ja moge polecic chusteczki nawilzajace real :p wypróbowalam po blogu sroki i powiem wam szczerze ze jestem zadowolona kupilam 5 paczek 63 za 4,79zł wiec warto ładny zapach ,tylko troszke malo nawilzone ale biore opakowanie do góry nogami i gra gitara:psa dwa rodzaje jedne do d..y a drugie te fajne:p

reklama
Phel- tak parasolka taka do samochodu. Mam 3w1, ta spacerówka niby składa się do małych rozmiarów, ale mamy mały samochód, jeszcze dużego psa którego wszedzie zabieramy. Wtedy wózka ze stelażem i osobno siedziskiem nie zabierzemy:sorry2: Max myślałam 500 zł... Już raz wydałam ponad tysiaka za spacerówkę dla starszego i to były najgorzej zainwestowane nasze pieniądze:sorry2: Mój największy błąd.

pola-to pewnie kupiliscie Mclarena? ja bym na twoim miejscu poczekała z ta spacerowka przyjdzie zima ,sama pewnie wiesz ze jedzac spacerwóka po sniegu to masakra tym bardziej parasolka:/moze sie wstrzymajcie co ? do wiosny? jesli chodzi o parasolke my mamy Inglesina Trip i jest ok.no ale cena wysoka

phel- nie ,nie mam zamiaru jezdzic w parasolce w zimie, ale na dłuzsze wyjazdy.:tak:.. Często wyjezdzamy,(moi rodzice mieszkaja 100 km od wrocka tesciowie 50) nie mamy wyjscia bo wózek nam sie nie zmiesci juz:sorry2: ten wózek to był peg perego pliko p3 :tak: Niby bardzo fajny, ale jakosc wykonania okazała się kiepska ;/;/;/ Ja bym go oddała do naprawy , ale mąz mówi ,że juz tyle kasy na te naprawy poszło i bardziej opłaca się kupic nowy... go Do 2 lat uzytkowania był super... (do końca gwarancji) :p Fakt faktem pozyczalismy go i był naprawdę w ciągłym uzyciu... Ale żeby kółko odpadło :o to już nie powinno się zdarzyć w takim wózku;/ i mieliśmy felerne pasy. Jakiś do d*** model byc może nam się porostu trafił. Dzieki temu mam wyrobiona taka a nie inną opinię o tej marce ;p

Ostatnia edycja:
Pola - ja ma spacerówkę z niżej półki i jestem póki co zadowolona. Co prawda to nie samo, co w spacerowce z absami itp, ale daje radę jak na te pieniądze... Wózek spacerowy EASY GO MILO okrycie folia KOLORY (3592863568) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z wad - ciężko się prowadzi po nierównościach i nie złożysz jej jedna ręką, ale juz rozlożyć się da. :) teraz marzy mi się WÓZEK SPACEROWY CHICCO MULTIWAY EVO SPACERÓWKA _!_ (3560255666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Moja mama chce kupić Ksaweremu drewniane klocki - macie jakieś typy godne polecenia? Nie chcę kupić badziewia jakiegoś, albo, nie daj boże, niebezpiecznego, bo fabra nie taka, czy coś...

Pola najlepszy do samochodu to będzie Quinny Zapp extra nowe są na allegro powyżej 500zł, ale myślę że spokojnie wychaczysz coś w dobrych pieniadzach używanego, czasem się trafiają perełki prawie nie używane.
Ja miałam Inglesinę Zippy Free bardzo fajna tylko że wąskie siedzisko wiec na długo nie starczy no i droga. Miałam też Mamas&papas cruise buggy i żałuje, że musiałam sprzedać, ale mąż się darł że 3 wózek nie potrzebny.
Ja na wiosnę zamierzam kupić Baby joggera citi mini.
Co do pp3 to już kiedyś czytałam dosyć sporo negatywnych opinii, niestety.

Anka jeśli chodzi o drewniane klocki to mi na myśl przychodzi tylko Ikea ;-)

dominiczka-zapp byl naszym faworytem jest boski i te kubelkowe siedzisko pamietam ze juz chcialam go brac bo Alanowi bylo w nim wygodnie:p ale M mnie uswiadomil ze musimy kupic spacerowke która pojdzie po naszych snieznych wertepach:-Da niestety zapp ma 3 kólka i to dosc male:p ale gdyby nie to odrazu bylby nasz wiec Pola zastanow sie na tym Quinny bo to jest naprawde swietna spacerowka parasolka jesli chcesz tylko jezdzic o tak przychylam sie do opini dominiczki,wez Leosia na przymiarke i zobaczysz jak wygodnie siedzi:p
Anka- my mamy cos takiego ikei i do tej pory Alus sie tym bawi:p MULA Klocki z wózkiem, 26 szt - IKEA

ja kupiłam spacerówkę Hoco, jeździć nią będę dopiero od wiosny/lata
bo na zimę te kółeczka mnie przerażają, mam teraz wózek mutsy na gumowych, dmuchanych kółkach i to czołg jest na górki, dziurki, śnieg :-)

Ja kupiłam Quinny zapp xtra ale cena 609 zł ale za to mały po złożeniu moja Maja bardzo lubi w niej jeździć. Odkąd ją mamy nie mam problemu ze spacerami. Podobno spacerówka maclaren jest też oki znajoma zachwalała ja jednak szukałam czegoś gdzie położę małą bez budzenia jej jak zaśnie na siedząco i xtra taka jest. Widziałam na mieście wózek który tez tak sie rozkłada ale nie znam nazwy.

reklama
Do góry