reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

1184782_339126486224368_781673268_n.jpg

już niedługo się nam przyda ;-)

reklama
Gdzieś dziewczyny pisały, żeby nie ceratka, bo może powodować odparzenia, wiadomo. Ale jakie krzesełka nie są na ceratce, tego nie wiem... :)

Ja mam krzesło polly firmy chicco. Jestem bardzo zadowolona. Jak mała zabrudzi krzesełko, to przecieram szmatką i jest czyste. Nie wiem czy to jest ceratka, coś podobnego. Ma pasy zabezpieczające, Oparcie można regulować, dzięki czemu Michalinka jest już w nim karmiona zupką mimo, że nie siedzi samodzielnie. Krzesełko nie jest za tanie ale ja dostałam od chrzestnej mojego dziecka z okazji chrztu. Sama pewnie wybrałabym tańszy.

Tak, to ja szukałam krzesełka z impregnowanego materiału i kupiłam takie
KRZESEŁKO KRZESŁO do karmienia ANGIELSKI MODEL*LW (3521762685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nie mogę powiedzieć, że w ogóle się nie poci, ale myślę, że mniej jak na ceratce.
Fotelik ma fajną wkładkę dla maluchów na której się nie poci. Reszta zalet w ogłoszeniu.
Generalnie jestem zadowolona:tak:

A tak z innej beczki. Szymek powoli zaczyna się interesować interaktywnymi zabawkami.
Co polecacie? Chodzi mi o coś z dużymi guziczkami, gdzie cos gra/świeci po naciśnięciu.
Najlepiej z regulacją głośności:-D

reklama
Do góry