reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Moja Maja też lubi tego szczeniaczka jak chodzimy do siostry to zawsze nim się interesuje a szczególnie tym serduszkiem

Ja teraz jestem na etapie kupowania apaszek: Apaszka Bandanka Chustka Bandamka dla DZIECI (3540626162) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. te mam upatrzone, chyba wezmę wszystkie trzy. I jeszcze cieplejszą LA MILLOU Miękka Apaszka HIPSTER 25 x 30 cm HIT JE (3539243854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z La Millou, ale nie wiem, jaki model jeszcze i czy z allegro, bo tam marny wybór....

Oooo, interaktywne zabawki. :) mówicie, ze już czas? :) to zaraz trzeba będzie coś znaleźć na tablicy, hihihihi (ta mania zakupowania) :D

anka87a: a te apaszki to na szyję? Sorki za głupie pytanie ale taki kształt to mi się kojarzy z takimi chustkami trójkątnymi zakładanymi małymi dzieciom na głowę latem.

a ja dziś kupiłam kubek FP 6+. Jeszcze go nie wypróbowałam, ale ma fajny "dziubek" - taki zaokrąglany. Mam nadzieję, że podpasuje małej
kubek-niekapek-fisher-price-6.jpg
A z zabawek to kupiłam kilka takich 6+ - i czekają na swój czas. Kupiłam na allegro od jednej osoby FP:garnuszek na klocuszek, muzycznego ślimaka, muzycznego traktorka, układankę piramidkę z gwiazdką. Wszystko gra i świeci. Pewnie zwariuję, jak zabawki będą w użyciu:-D

Załączniki

• kubek-niekapek-fisher-price-6.jpg
    kubek-niekapek-fisher-price-6.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 40
Wiosna2013- my mamy w domu garnuszek na klocuszek (Olka dostała w spadku po starszym kuzynie) i jest nim zachwycona. Oczywiście póki co największą frajdę sprawia Jej świecący nosek. Myślę, że warto zainwestować w te zabawki.Adam, kuzyn naszej Oli dostał go na roczek a dzisiaj ma 3,5 roku i jest można by powiedzieć w stanie idealnym. Również zakupiłam kubek niekapek 6+ tylko nie wiem z jakiej firmy, ale babka w sklepie bardzo polecała. Oby się sprawdził bo z butelką to u nas niestety ciężka sprawa.

Wawka - niby na główkę, ale ja ubieram w takie chłodniejsze dni na szyjkę. 20130815_144153.jpg

Przejrzałam tablicę w mojej mieścinie, po 26 będę wybierać zabawki interaktywne. Oj tak :) akurat na dzień chłopaka.

Załączniki

• 20130815_144153.jpg
    20130815_144153.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry