reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Moja Maja też lubi tego szczeniaczka jak chodzimy do siostry to zawsze nim się interesuje a szczególnie tym serduszkiem

Ja teraz jestem na etapie kupowania apaszek: Apaszka Bandanka Chustka Bandamka dla DZIECI (3540626162) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. te mam upatrzone, chyba wezmę wszystkie trzy. I jeszcze cieplejszą LA MILLOU Miękka Apaszka HIPSTER 25 x 30 cm HIT JE (3539243854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z La Millou, ale nie wiem, jaki model jeszcze i czy z allegro, bo tam marny wybór....

Oooo, interaktywne zabawki. :) mówicie, ze już czas? :) to zaraz trzeba będzie coś znaleźć na tablicy, hihihihi (ta mania zakupowania) :D

anka87a: a te apaszki to na szyję? Sorki za głupie pytanie ale taki kształt to mi się kojarzy z takimi chustkami trójkątnymi zakładanymi małymi dzieciom na głowę latem.

a ja dziś kupiłam kubek FP 6+. Jeszcze go nie wypróbowałam, ale ma fajny "dziubek" - taki zaokrąglany. Mam nadzieję, że podpasuje małej
kubek-niekapek-fisher-price-6.jpg
A z zabawek to kupiłam kilka takich 6+ - i czekają na swój czas. Kupiłam na allegro od jednej osoby FP:garnuszek na klocuszek, muzycznego ślimaka, muzycznego traktorka, układankę piramidkę z gwiazdką. Wszystko gra i świeci. Pewnie zwariuję, jak zabawki będą w użyciu:-D

Załączniki

• kubek-niekapek-fisher-price-6.jpg
    kubek-niekapek-fisher-price-6.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 45
Wiosna2013- my mamy w domu garnuszek na klocuszek (Olka dostała w spadku po starszym kuzynie) i jest nim zachwycona. Oczywiście póki co największą frajdę sprawia Jej świecący nosek. Myślę, że warto zainwestować w te zabawki.Adam, kuzyn naszej Oli dostał go na roczek a dzisiaj ma 3,5 roku i jest można by powiedzieć w stanie idealnym. Również zakupiłam kubek niekapek 6+ tylko nie wiem z jakiej firmy, ale babka w sklepie bardzo polecała. Oby się sprawdził bo z butelką to u nas niestety ciężka sprawa.

Wawka - niby na główkę, ale ja ubieram w takie chłodniejsze dni na szyjkę. 20130815_144153.jpg

Przejrzałam tablicę w mojej mieścinie, po 26 będę wybierać zabawki interaktywne. Oj tak :) akurat na dzień chłopaka.

Załączniki

• 20130815_144153.jpg
    20130815_144153.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry