reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Moja teściowa Antka na ręce nie brała bez rożka.. Nawet mi zrobiła dwa rożki.. Pocięła koc na kwadraty i włożyła w poszewkę od poduszki ^^

Jak my juz tak o rożkach to wam pokaże jak Antka pielęgniarki zawijały w szpitalu

Zdjęcie0419.jpg

A tak go tam wkładały (szpitalny bodziak dla noworodka rozm 68 :eek: i skarpetki, które ja kupiłam)

Zdjęcie0421.jpg

reklama
Ostatnia edycja:
satyna dotkass chyba takie zachwalała

ja nic nie polecę, bo nawet jednego opakowania nie zużyłam, tak mało mi ciekło (ale karmiłam rok, żeby nie było;-))

Smile no to wiązanie w szpitalu to normalnie mnie zwaliło z nóg. Już myślałam, że mam wyrobiona opinie na temat rożka i jednak go nie potrzebuje a tu znowu mam mętlik w głowie:szok:
Zastanawiam sie czy macie jekies opinie na temat kocyków/ kolyderek do wózków? Rodzę w kwietniu i nie wiem czy inwestować w zestaw z kołyderką czy wystarczy zwykły z kocykiem? (straszne dylematy młodej mamy...hihi)

Moim zdaniem jeżeli będzie się miało rożek to do wózka on wystarczy...albo jakiś śpiworek...
znalazłam foto tego co dorwałam jak synek miał 4 m-ce....bo było :-) tylko my mamy żółty kolor :-)
Rożek niemowlęcy, śpiworek do wózka, ciepła kołderka Olsztyn • Tablica.pl i potem już w to go zawijałam okrywałam :-) przykrywałam :-)
teraz na zimę będę mieć odziedziczony taki typowo zimowy śpiworek : http://infobot.pl/r/29Nz

a na chłodne dni przed zakupem kocyko -śpiworka, używałam zapinanego na błyskawiczny zamek wg mnie to był śpiworek cały biały kupowany przez psiapsiółe do chrztu :-) wiec i nam potem do chrztu posłużył :-)

z ciekawostek trafiłam na wózko-rower ha ha super to wygląda Ciekawe jak by się używało osłony fotela disney w Dino.sklep.pl - Kangoo.pl 10 pozycja od góry

Felidae - ja właśnie taki rożek/śpiworek dostałam na święta i się zastanawiam czy w to mogę ubrać dziecko ze szpiala

A ten rower z w ózkiem rewelacja tylko kasa i miejsce do pzechowywania by się przydało:-D

reklama
daruma ja miałam rożek prze córci ale pięlęgniarki chciały od męża kocyk i nim ją ściśle owinęły, więc tym bardziej nie uważam rożka za niezbędny, kocyk da rade :-)

Do góry