reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

Mnie 1 tez sie poki co najbardziej podoba ale tak patrzac na material, wydaje mi sie ze strasznie cienka? Ja mam teraz wlasnie problem z moja, oczywiscie inna ale tez jest cienka i musialam koldre na podloge polozyc bo jak maly sie kupal i walnal glowa to az bylo slychac :-( Chyba, ze one takie wszystkie sa i trzeba sie z tym liczyc ze albo na dywanie albo na lozku?

reklama
jak dla mnie to nr 1, tylko zaopatrz siostrę w akumulatorki zamiast baterii, bo te zwykłe szybko się wyczerpują a akumulatorki można jednak ładować

edit: co do ich grubości to one wszystkie są takie cienkie. mam dwie różne i pod obie muszę podkładać kocyk.

Ostatnia edycja:
I ja typuję nr 1. Wypasik, też bym taką chciała :D U mnie mata zawsze na łóżku (twardy materac), ale właśnie dzisiaj się zastanawiałam, czy z jakiegoś sensownego powodu nie powinnam jednak kłaść jej na ziemi i przyzwyczajać małą do twardego....

Nasza mata też cienka.

Ja moją matę też mogę polecić z czystym sumieniem. Niunia co chwilę odkrywała coś nowego. Też ma światełka, jak ta, co pokazałaś. Na samym początku ciekawiły ją światełka, a potem te czarno- białe elementy (właśnie to, że są takie czarno-białe uważam za duży plus)

BRIGHT STARTS Aktywna MATA Edukacyjna ŻYRAFA 9167 (2329557279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Potem goście nam dokupili jakieś inne zawieszki, żeby się zmieniało to co jej myrda przed oczkami. I tak dostaliśmy ptaszka z tej samej firmy:
SUPER ZAWIESZKA PTASZEK ------- BRIGHT STARTS 8808 (2271459954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak się pociągnie za ptaszka ( :D ) to wibruje

reklama
No to kupuje numer 1 a znalazlam na innej stronie za 199.99zl tylko :szok: Roznica kolosalna ale dzieki temu bede mogla dokupic obrazek rodziny swietej zeby bylo tez cos religijnego :tak: Dziekuje wam kochane za wszystkie odpowiedzi :*

Do góry