reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

reklama
Dopiero od niedawna jeżdżę z małą sama i jestem zachwycona "lusterkiem" do fotelików montowanych tyłem! Polecam!
Wiem, że niedługo już zamienimy foteliki na zwykłe, ale w końcu niektóre z nas planują kolejne maleństwa, prawda? :D

DSC00621.jpg

ogladałam też te lusterka, w sumie super sprawa, ale się wtrzymałam z zakupem, bo jak jadę z Kubą sama to jednak montuję fotelik na fotelu pasażera z przodu, tak jest dla nie wygodniej, oczywiście wtedy wyłączam poduszkę powietrzną.

FAJNA SPRAWA TO LUSTERKO ale też wożę małą z przodu bo mam wyłączone poduszki odkąd jeżdziłam sama z Kamilem, zawsze podczas podrózy mogę im coś dać do zabawy czy do jedzzenia a z tyłu to neimozliwe, poza tym mała uspokaja się jak mnie widzi i do niej gadam, nawet jak nie patrzę na nią
ale uważam że to mądra i przydatna rzecz:)

Ja wożę z tyłu po pierwsze dlatego, żeby Emilcię przyzwyczaić, że można samej być z tyłu i jest ok, a po drugie bazę i fotelik mam cały czas w samochodzie, a czasem jedziemy w trójkę i przednie siedzenie jest potrzebne ;) Każda opcja ma swoje wady i zalety :)

nie no jasne Mła pewnie gdybym miała 1 dziecko to bym też woziła z tyłu, chociaż ja mam corsę 2 drzwiową i już gorzej wyciągać fotelik, a nie mamy bazy więc fotelik nosimy ze sobą i małą. No i nie chciałam wozić kamila i małej razem od poczattku bo się bałam ze jej po drodze coś wrzuci itp. Ale to lusterko naprawdę warto mieć!

My wozimy z tył i Patryk nic nie robił na szczeście,zawsze go pytałam czy Nana spi a on taaaa..:)

Mam nadzieje ze jak M mi kupi samochód to bede mogła wozić z przodu bo w moim oplu nie było opcji wyłaczania poduchy:(

reklama
Freiya-ja mam, jakis czas je uzywalismy kiedy Ola byla na 3-wszystko było ok, żadnych odparzeń a i chłonnosc w miare, nie tak jak pampersy ale zadowalajaca-jak przeszłyśmy na 4 to dopoki kupowalismy te pakowane po 40 szt wszystko było ok, ale jak kupilismy na promocji takie pakowane po 58 jakies fun&fit w czerwonym opakowaniu-był dramat, one sa troche inne-moja kolezanka tez je kupila i potwierdza ze są inne- i Oli odparzyła sie pupa-pierwszy raz w zyciu-co ja musialam nacudowac zeby to odparzenie znikneło to moje, bo sudocrem nie dzialal.
Wiec ogolnie sie zraziłal-wrocilalam do pampersów

Do góry