Royanna mnie tez podobaja sie duze drewniane kojce, a ten moja mama kupila jako lozeczko, zeby Oliwka miala gdzie spac gdy bedzie u niej. BO do tej pory spala w wozku ale jest juz coraz wieksza i w wozeczku bylo Jej ciasno. My do domu nie bedziemy kupowali kojca bo mamy jedno lozeczko u nas w pokoju, a drugie u tesciow na dole. A tak pozatym to wydaje mi sie ze az tak nie bedzie trzeba Jej pilnowac.
reklama
polecam kaszke z HIPPA niestety cena 7,49 ale naprawde dziecko czuje roznice; dawalam malemu kaszke z bobovity to niezbyt mu podchodzila a dostalam probki z hippa i po zjedzeniu kaszki nie ma mozliwosci powrotu do bobowity;
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
My tez dostalysmy te kaszke z Hippa brzoskwiniowa,ale wg mnie ta z BoboVity o tym samym smaku,jest o wiele lepsza,no i Zuzi tez bardziej smakuje. ;-) wiec u Nas Hipp odpada pod tym wzgledem. ;-) Ale deserki maja pyszne.
Jesli chodzi o pieluchy,to Nam te z Rossmana nie podeszly jednak. Zuzi szybko sie w nich pupka robila mokra. :-( Wiec jestem dalej w trakcie poszukiwan. Teraz padnie,chyba,na "Happy". ;-)
Jesli chodzi o pieluchy,to Nam te z Rossmana nie podeszly jednak. Zuzi szybko sie w nich pupka robila mokra. :-( Wiec jestem dalej w trakcie poszukiwan. Teraz padnie,chyba,na "Happy". ;-)
AGUTKO spróbuj takich z LIdla -firmy CIEN. Są rewelacyjne i nie drogie. Mają taki specjalny paseczek na wierzchu pieluszki, który pokazuje stan zasiusiania. Na prawde sa swietne. My niestety musuimy używac pampersów tych ze streczem, bo Anielka musi mieć luźno, żeby chciała nogami wywijać. A tak pozatym to widzę, że już jesteś!
dzikidzik
mamula MAJULI
my używamy pieluch z LIDLa ale nie tych wstrętnych plastikowych , ale tych o których pisze mju firmy CIEN i są naprawde dobre, no i tanie 16szt. za 7,99zł a czasem są w promocji za 6,99zł
wczaśniej używałyśmy Happy i taż są ok
wczaśniej używałyśmy Happy i taż są ok
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A te z Lidla na wierzchu maja bawelenke czy sa takie ceratkowe jakby? Kurde,musze cos wynalezc dobrego dla Mojej Zuzanki. ;-) No i jak dlugo one trzymaja sucha pupke? Bo te z Rossmana juz po 1,5 godzinie byly mokre razem z pupeczka Zuzi. :-(
Mju,ja jak narazie caly czas jestem.
Mju,ja jak narazie caly czas jestem.
reklama
Podziel się: