reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

polecam/odradzam

reklama
Ja też powinnam coś kupić do kąpieli bo jak kiedyś płakał w kąpieli tak teraz płacze jak go z niej wyjmuje i nie umiem go naoliwkować

Ja używam kosmetyków Nivea Baby, płynu do kąpieli i oliwki, twarzyczkę też smaruje oliwką...

Dziewczyny nie wiem, jak Wy, ale ja napewno odradziłabym jeszcze, te karuzelki wiszące nad łóżkiem, wykonane z materiału, to jedno zbiorowisko kurzu, ja mam karuzelkę ale całą plastikową, łatwo zapanować nad brudem.:tak:

hihihi! Nie gniewaj sie KasiuLLko, ale wydaje mi sie ze to zalezy ile kto ma kurzu w domu! My mamy wlasnie taka karuzelke z materialu i jest jak nowa a zbiera sie na niej na pewno tyle co i na poscieli dzieciecej czy innych zabawkach!

hmm...tez mam karuzelke z pluszyku,,i nie zauwazylam kurzu..chyba jutro zrobie inspekcje:)teraz za ciemno w pokoju:):)jak narazie to tylko widze ze baldachim zbiera sporo..ale regularne pranie..i po sprawie:)...chyba niedlugo bede musiala go zdemontowac...bo Brian zaczyna lapac za niego i szarpac..jak tylko sam zacznie siadac..to chyba juz nie przejdzie:)maly majsterkowicz sie zapowiada:-)

reklama
Hmm ja tez mam materialowa ta karuzelke ale mozna prac te wszystkie elementy, chyba zreszta wszystkie te karuzelki maja taka mozliwosc;-)

Do góry