reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

polecam/odradzam

O to chyba sprobuje tej ziajki do kapieli ;)
ja dolaczam sie do opini o lezaczkach, super sprawa.
Nosidelka jeszcze nie kupilam bo czekam cierpliwie az maly bedzie trzymal glowke,wtedy podobno dopiero kregoslup jest sztywniejszy i dziecko moze w takim nosidelku siedziec.(nie moge sie doczekac kiedy to nastapi bo plecy mnie juz bola od noszenia o na ramieniu) ::)
Moj maly ma karuzelke z canpola w pastelowych kolorkach i ja poprostu uwielbia, zawsze jak chce na chwilke go odlozyc to mu ja wlaczam i maly gada do niej i sie smieje, w przyszlosci bede mu jednak kupowac kolorowe zabawki bo to podobno lepiej rozwija maluchy :)

reklama
Ja polecam matę edukacyjną Tiny Love,Oliwier może gadać z żyrafką i słonikiem w nieskończoność!
Super jest płyn do kąpieli Balneum Hermal,też natłuszczający
wózek na wachaczach-kocham go! i dużą gondolkę za wygodę dla dziecka!
płyn do mycia buzi Mustela-mam taką małą buteleczkę jeszcze z próbek ze szpitala i starcza mi do tej pory! Wydajny i myje buzię ze wszystkich brudk.ow dokładnie! Poza tym ładnie pachnie
narazie tyle

Ja właśnie mam zamiar kupić taką matę edukacyjną...:tak:

Polecam wanienkę Prima Baby - jest super wyprofilowana (zdjęcie załączam:) oraz kosmetyki Nivea Baby, zakupiłam cały zestaw dla dzieci, a używam tylko płynu do kąpieli i oliwki i Malutka nie miała ani razu zaczerwienień.

:tak: Polecam karuzele fisher price.W dzień latają nad głową motylko a jak sie ściemni to na suficie latają światełka,rózne listki i motylki.Mała jest zachwycona tymi światełkami.Jedyny mankament tego to cena.Ja kupiłam na allegro.Mała wieczorem spokojnie przy tym zasypia a w dzień musze nosić na rękach.:baffled:

to prawda, zyrandole sa super:-) , ale dla mojego malca najlepsze sa dwie afrykanskie maski, do ktorych gaworzy i smieje sie jakby zobaczyl kogos znajomego. spedza na tych "rozmowach" tyle czasu, ze smiejemy sie ze niedlugo bedzie myslal, ze to jego mama i tata:-D

reklama
Polecam Fride do usuwania różnych "zwierzątek";-) z noska.jest rewelacyjna.Nie wyobrażam sobie uzywania gruszki.Kupiłam na allegro.Naprawde dzidzia nawet chyba nie czuje tego w nosku.

Do góry