reklama
Ja dziewczyny polecić Wam mogę, chusteczki odświeżające - "Happy", i "Bambino", są naprawdę dobrze nasączone, ja wypróbowałam wszystkich, ale jedynie te się sprawdziły.
Totalny szajs to chusteczki "Cleanic" - suche, jak wióry.
Pozatym nie wiem jak Wy, ale ja przejechałam się na wacikach nasączonych spirytusem, tych do pielęgnacji pępuszka, też je odradzam, szybko wysychały.
Totalny szajs to chusteczki "Cleanic" - suche, jak wióry.
Pozatym nie wiem jak Wy, ale ja przejechałam się na wacikach nasączonych spirytusem, tych do pielęgnacji pępuszka, też je odradzam, szybko wysychały.
AneczkaK
mama bambulinkow
No ja tez probowalalam tych chusteczek Cleanic i sa do kitu.Natomiast dla mnie bardzo fajne sa te z rossmana z balsamem,mocno pachna ale ten zapach mi sie podoba, malemu nic sie nie dzieje , sa dobrze nawilzone no i TAnie:-);-)
A w czym myjecie dzieci, widzialam na niektorych zdjeciach kilka produktow? Poleccie mi cos, to moze tata jak do mnie teraz przyjedzie to ze soba zabierze (oczywiscie nie w podrecznym bagazu:: - czytalyscie o tych nowych zmianach, tragedia...). Ja narazie uzywam tylko takiego starego szwajcarskiego produktu - saszetek z pszenica w srodku, jest super, naturalne, ale moze ciut za suche. Poradzcie jakis dobry polski produkt. A, no i te frife to tez sciagniemy, jak wszystkie tak zachwalacie, tutaj nie ma...
reklama
A w czym myjecie dzieci, widzialam na niektorych zdjeciach kilka produktow? Poleccie mi cos, to moze tata jak do mnie teraz przyjedzie to ze soba zabierze (oczywiscie nie w podrecznym bagazu:: - czytalyscie o tych nowych zmianach, tragedia...). Ja narazie uzywam tylko takiego starego szwajcarskiego produktu - saszetek z pszenica w srodku, jest super, naturalne, ale moze ciut za suche. Poradzcie jakis dobry polski produkt. A, no i te frife to tez sciagniemy, jak wszystkie tak zachwalacie, tutaj nie ma...
Jagusia, jak Twój Julinek, ma problemy skórne, to dobry jest również oprócz zachwalanego już Olliatum, BALNEUM wydajne i skuteczne a przy tym nie drogie. Olliatum używałam zaraz po szpitalu, ale nie ukrywajmy on jest drogi ok.60zł. a Balneum 26,00 za 200ml. Naprawdę polecam.
Pozatym położna, poradziła mi, że na problemy skórne jak już nie będę miała niczego innego, mam kąpać Mikołaja w krochmalu (woda+mączka ziemniaczana).
Podziel się: