reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Ollesia- ja bym brała chicco, my mamy baby desing active ale cos czuje ze przy naszych chodnikach długo nie pociagniemy:no: choć ostatnio i tak sporadycznie wózka używamy:-p

Ollesia wzięłabym Chicco. lżejsze, przede wszystkim
ja nadal szukam parasolki dla Piotrka. nie mogę się zdecydować.

Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale ollesia - bierz chicco:tak: My tez mamy chicco, co prawda ciezszy model CT 0.4 (wazy 10kg), ale idealnie sie sprawdza na naszych "cudownych" chodnikach., lesnych drogach i miedzy sklepowymi polkami:tak: Tak jak pisza Dziewczyny - firma to firma. Poza tym polecam Ci tego sprzedawce; my tez nasz wozek mamy od niego:tak:

Leyna a jakie oglądałaś? i czy na pewno Piotrkowi jeszcze wózek potrzebny, moja Alka chyba od wakacji ze dwa razy w wózku siedziała, na spacerkach tylko nogi, a do sklepu to i tak autem jedziemy:-p

Dzieki Dziewczyny za rady. Wezmiemy Chicco. A wozek chcemy dla Piotrusia. Pojezdzi ile bedzie chcial, a pozniej zostanie dla Weroniki. :-)

reklama
dziewczyny, co do wózków- jaki byście poleciły dla naszego michałka??? bo ten co mamy, jest strasznie nieporęczny, ciężki i do samochodu nam się nie zmieści... więc siłą rzeczy- musimy kupić co nowego...

Do góry