reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

Te kremy/masci robione powinno sie trzymac w lodowce, ale ja je trzymam w szafce w pokoju - w sumie to tez chlodne miejsce ;-)

Powiem Wam, ze to Emolium jest naprawde dobre! :tak: Na policzkach oprocz 2-3 krostek nie ma nic i nawet zaczerwienienia zeszly :-) Troszke jeszcze ma naczynek, ale to moze byc dziedziczne, bo i ja i siostra i mama mamy cere naczynkowa :baffled:
Nogi, rece gladziutenkie! :-):tak:
Na brzuchu i na plecach lekki grysik, ale sie tym nie przejmuje juz :-) (wedle sugestii pediatry ;-))

reklama
fotki sandra fotki:-):-):-)
Nie uwierzycie, ale ci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w serwisie dalej mi nie naprawili tego aparatu!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam wolny poniedzialek to jak tam wpadne to zrobie taki dym, ze mnie zapamietaja do konca zycia!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A wracajac do tematu watku ;-):-) to polecam zwykla masc z wit. A - do kupienia w aptece :tak:Kosztuje ok. 2 zl, a jest naprawde kapitalna - i do ust i do twarzy np. po opalaniu, a i do pupy dla dziecka sie nadaje - nic sie nie rozni od Alantanu, a jest 4 razy tansza :tak:

No i dla dzieci pijacym nie tylko soczki dla dzieci polecam soki Leon - rozcienczam Sarze woda i wychodzi mnie to duzo, duzo taniej :-) Maly kartonik kosztuje 1,20zl, a taka wieksza butelka, ktora starcza mi na 2 pelne butelki (rozcienczone woda) 1,60zl :-)Oczywiscie takie dzieciowe soczki tez kupuje i podaje jej co drugi dzien :tak::-)

przecież to jest już śmieszne!!! w co oni sobie kurka lecą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najgorsze jest to, ze nie mam kiedy tam jechac, bo oni pracuja do 17:00, a ja do 18:00 w pracy jestem, wiec zostaje mi poniedzialek!
Ale naprawde, tak ich zjebie, ze pospadaja z krzesel, bo to jest przesada! Kolejne pol roku mam czekc?!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam po dosc dlugiej przerwie:-)

Sandra ja bym tam ich wszystkich rozniosla:wściekła/y::angry: a sprawe skierowalabym do rzecznika praw konsumenta:crazy:
soczki o ktorych piszesz sa rewelacyjne. Kilka razy je juz kupowalismy. Dzieki nim Oliwka nauczyla sie pic przez slomke :-D Dla mnie wazne jest zeby soczki nie byly slodzone cukrem, a te soczki sa na szczescie slodzone miodem.

ja daje małej kubusia lub pysia , rozcieńczam z woda na cały dzień wypije 300ml + woda, wychodzi 600ml soczku rozcieńczonego a oprócz tego tylko u nas woda ...juz nawet za herbatką tak nie szaleje:eek:

co do masci z wit. A to ja juz kiedyś polecałam ale jako lekarstwo na zrogowaciałe piety... ja stosowałam juz wszystko i w końcu maśc za 2 zł mi pomogła:tak:

Sandra- ja bym na twoim miejscu skierowała sprawe do rzecznika konsumenta, przecież to są kpiny:angry::angry::angry:

a Alka pije tylko bobofruty, herbatkę hippa i mleko, próbowałam dawać kubusia ale kupy mi się nie podobały po nim:tak:

Sandra - ja pierdziu:szok: co za partacze:wściekła/y::no:

Potwierdzam, ze masc z wit. A jest doskonala do stop:tak: i nie tylko;-)

A ja polecam dr Ireny Eris Krem i Regulator SKIN MOOD:tak: Zestaw DuoAffiniKrem + DuoAffiniRegulator - Kosmetyki w sklepie internetowym Dr Irena Eris
Rewelacja! Uzywam prawie 2 miesiace i cera mi sie poprawila diametralnie - lepszy koloryt, zadnych wypryskow, przebarwien, swiecacych miejsc. Warte swojej ceny!

Oprocz tego dla mnie zawsze swietne beda kosmetyki Ziaja, szczegolnie serie brazujaca i rozswietlajaca:tak::tak:

A dla dziaciakow polecam przetestowany na Pszczole krem Nivea Baby Nutri Sensitive S.O.S.:tak: NIVEA, Nutri Sensitive Krem S.O.S. - drogeria internetowa Esentia.pl

reklama
Dominique, Ziajke tez bardzo lubie :tak: Szczegolnie serie z maslem kakaowym :tak:

O, a te kosmetyki od dr Eris to powinnam wyprobowac, bo moja cera pozostawia wiele do zyczenia :-p

Do góry