reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

My też mamy faktor 30:tak:
Wiecie, co-mój mąż kupił dziś żółte pieluszki rossmanowskie, bo bordowych nie było:dry:, zachwycona nie byłam bo te bordowe mamy już sprawdzone, ale musze Wam powiedzieć, że one jak dla mnie poza obrazkami na przodzie nie różnią się kompletnie niczym:shocked2:;-):-), sa takie same jakościowo, ale o wiele tańsze, bo jak przeliczyłam na sztukę- żółta kosztuje 0,44 gr a bordowa 0,57:szok::-p, więc chyba przezucimy sie na te żółte.:tak:;-):cool2:

reklama
My też mamy faktor 30:tak:
Wiecie, co-mój mąż kupił dziś żółte pieluszki rossmanowskie, bo bordowych nie było:dry:, zachwycona nie byłam bo te bordowe mamy już sprawdzone, ale musze Wam powiedzieć, że one jak dla mnie poza obrazkami na przodzie nie różnią się kompletnie niczym:shocked2:;-):-), sa takie same jakościowo, ale o wiele tańsze, bo jak przeliczyłam na sztukę- żółta kosztuje 0,44 gr a bordowa 0,57:szok::-p, więc chyba przezucimy sie na te żółte.:tak:;-):cool2:
Renee fioletowe tesco wychodzą po 0,40 i w dalszym ciągu jest promocja bo wczoraj chłop uzupełnił magazyn, poza tym są ciut większe od pampersów w tym samym rozmiarze:-)

o dzieki Dziewczyny za te informacje o filtrach :D widze ze tylko ja mam tak olbrzymi bo az 45 :D a firma to jakas Disney dla niemowlakow :)

a co do pamperow :D to my ostatnio uzywamy pieluchomajtek z pampersa (pullupsow)

Mada, chyba ich porabalo...

Bedyta, chetnie bym kupila te tescowe, ale niestety u nas tesco nie ma, byc moze JESZCZE bo co i rusz jakis hipermarket buduja, tylko ze ciagle nie te co ja bym chciala... :wściekła/y:
A co do pieluch rossmannowskich to uzywalismy i bylismy zadowoleni, ostatnio zuzylismy kilka paczek Duk'ow, ale mala miala ciagle odparzenia, ledwo zaleczylam jedno to juz drugie sie pojawialo, nawet sie nie zastanawialam dlaczego, i maz kupil Huggiesy superflex (tylko kuzwa 48 zeta opakowanie 60 sztuk...) i mala sie wyleczyla w ciagu doby, no i szczerze to zapomnialam juz jak to jest uzywac pieluszek naprawde dobrej jakosci - nie ma porownania z tymi tanszymi... Sa o niebo lepsze... Stwierdzilam, ze nawet jak nie bedziemy uzywac na codzien to na nocki chociaz bede malej zakladac.

Leyna co do opalenizny to filtr chroni przed poparzeniami ale nie przed opaleniem, wiec nie masz sie co dziwic!! Jagoda chociaz ciagle kremikow uzywam jest mocniej opalona ode mnie, ale pod tym wzgledem to sie chyba w meza wdala - mimo, ze karnacje ma jasniutka to opala sie szybko i na brazowo (nie to co mama, od razu rozowiutka jak prosiaczek...).

Tutaj tez te pieluchomajtki sa stosunkowo drohie bo kosztuja dwa razy wiecej niz normalne pieluszki. My uzywamy huggies leak lock, bo mozna je kupic w takich sklepach jak "costco" gdzie wszystko jest w duzych ilosciach ale za to tansze. A co pieluchomajtek to raz sprobowalismy ale jakos ciezko mi sie je zaklada wiec jeszcze poczekamy z takimi wygodami.

kurczę kiedyś to pampersy pullupy były w cenie normalnych, Wojtkowi zakładałam, ale jak był już większy i uczył się z nocnika korzystać, mada z tą ceną przegięli:tak:

reklama
Wama no wlasnie i jak sobie chwalisz te Huggiesy "leak lock"? powiem Ci my mielismy kilka na sprobe i tragedia byla.. takie kule sie robily w srodku jakby.. powiem Ci ze kompletnie niezadowolona z nich bylam :/

karoo-kp o widzisz to ja i sie czegos dowiedzialam o tych filtrach.. ja tez myslalam ze one chronia przed opalenizna tez :) a tu przed poparzeniami no i UV - no fakt :D

a to jeszcze spytam :D a uzywalyscie dziewczyny tych pieluszek do wody? i jak ? sprawdzaja sie?

Do góry