reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

Ewa ja tez sie skusiłam, kupujesz te fioletowe?(my 4-ki) i tez polecam, mała nie ma wielkiego dupska jak w huggisach(classic), wogóle sa fajowskie:tak:
Ewa a jakie ty rozmiarówke masz bo chyba te wieksze fioletowe maja juz folie na zewnątrz(moze sie myle ale tak mi sie zdaje)
nie ma żadnej folii,są takie same (folie maja chyba te tesco value)kupiłam 4+ ale nastepne kupie 5 . co do huggiesów to uważam ze te tescowe sa 100 razy lepsze, bardziej przypominaja mi pampersy. huggiesy sa strasznie sztywne i szerokie

reklama
Huggiesy szerokie?? Bosh, jak ja bym chciala, zeby byly szerokie :-( Moja mala ma taka dupke, ze nie wiem, czy piatki nie beda za waskie, bo czworki + sa :-( No, chyba ze cllasic, ale tych nie uzywam, bo sa obrzydliwe. Kurna, ale byloby fajnie jakby tu bylo tesco...

Huggiesy szerokie?? Bosh, jak ja bym chciala, zeby byly szerokie :-( Moja mala ma taka dupke, ze nie wiem, czy piatki nie beda za waskie, bo czworki + sa :-( No, chyba ze cllasic, ale tych nie uzywam, bo sa obrzydliwe. Kurna, ale byloby fajnie jakby tu bylo tesco...
karo w takim sensie ze miedzy nogami sa szerokie. pampki maja takie sciete brzegi ala majtki w taki trapez.

mam fajna ksiazke pt Do startu gotowi dziecko w formacie pdf.

rozdzial 1 ciaza
rozdzial 2 porod
rozdzial 3 Ty i twoje nowo narodzone dziecko
i 4 rozwoj Twojego dziecka od zera do 3 lat

kolorowa i ladnie wydane jak ktos chce to piszcie maila moze macie jakas zaciazona kolezanke albo same chcecie poczytac to i owo :-D:-D:-D

mam fajna ksiazke pt Do startu gotowi dziecko w formacie pdf.

rozdzial 1 ciaza
rozdzial 2 porod
rozdzial 3 Ty i twoje nowo narodzone dziecko
i 4 rozwoj Twojego dziecka od zera do 3 lat

kolorowa i ladnie wydane jak ktos chce to piszcie maila moze macie jakas zaciazona kolezanke albo same chcecie poczytac to i owo :-D:-D:-D

falbala, możesz mi przesłać... ewa_ll@wp.pl

a tak w ogóle- dzieczyny, chyba się już was o to pytałam,ale nie chce mi się szukać- gdzie można kupić pieluszki-majteczki?? za tydzień wyjeżdzamy, podróż będzie dość długa, więc byłoby dobrze mieć takie gatki zamiast pampków...

falbala, możesz mi przesłać... ewa_ll@wp.pl

a tak w ogóle- dzieczyny, chyba się już was o to pytałam,ale nie chce mi się szukać- gdzie można kupić pieluszki-majteczki?? za tydzień wyjeżdzamy, podróż będzie dość długa, więc byłoby dobrze mieć takie gatki zamiast pampków...
ewa to są te pampersy w fioletowym opakowaniu. "lets go"
fabala ja też chętnie przejrzę jak mozesz to poproszę. agakomo@o2.pl

reklama
Do góry