reklama
Domiska jak Bedyta powiedziała, u nas można dostać pieluchy do wody tylko firmy Huggies. Są w porządku
Karoo to ja mam lepiej, bo u nas Huggies Super Flex można kupić już za 37,99 Ja kupuję rozmiar 4, więc mam 66 sztuk w opakowaniu. To wychodzi 0,58 zł / szt. Tyle samo co bordowe Rossmanny, a taniej niż Pampersy więc nie opłaca mi się zmieniać pieluch.
Karoo to ja mam lepiej, bo u nas Huggies Super Flex można kupić już za 37,99 Ja kupuję rozmiar 4, więc mam 66 sztuk w opakowaniu. To wychodzi 0,58 zł / szt. Tyle samo co bordowe Rossmanny, a taniej niż Pampersy więc nie opłaca mi się zmieniać pieluch.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Wiesz, Leyna, u nas kwestia jest taka, ze huggiesy sa waskie, a Jagoda ma szeroka dupcie, stad bol, ale nastepne ktore sprobujemy to beda juz 5, wiec zobacze.No i wlasnie ta cena - wczesniej tez kupowalam za 38 zlotych, a czasem nawet za 34, a tu 48... A w leclercu to juz mega cena - 50 zeta (bez grosza...)
No te huggies do wody sa super.
Domisia huggies leak lock nam sie dobrze przyjely bo sa w miare szczelne. Pat czesto mial przelewy po nocy a te byly jedyne co wytrzymywaly bez wypadkow.Fakt nie sa pierwszej klasy jesli chodzi o wygode, ale dziecko sie przyzwyczaja, po za tym cenowo bija wszytskie inne. Ja w costco place $37.99 za 226 pieluch #3. Zaden inny sklep nie robi wiekszych pudelek niz 144 i kosztuja one $30.99 wiec sama widzisz, ze mi sie najbardziej oplacaja. Czasami wyprobywowuje inne ale do tych zawsze wracam.
Domisia huggies leak lock nam sie dobrze przyjely bo sa w miare szczelne. Pat czesto mial przelewy po nocy a te byly jedyne co wytrzymywaly bez wypadkow.Fakt nie sa pierwszej klasy jesli chodzi o wygode, ale dziecko sie przyzwyczaja, po za tym cenowo bija wszytskie inne. Ja w costco place $37.99 za 226 pieluch #3. Zaden inny sklep nie robi wiekszych pudelek niz 144 i kosztuja one $30.99 wiec sama widzisz, ze mi sie najbardziej oplacaja. Czasami wyprobywowuje inne ale do tych zawsze wracam.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Wamo no no to faktycznie! trzeba zawsze znalesc jakiejs najodpowiedniejsze, a pozniej juz czlowiek sie przyzwyczaja
powiem Ci ja tu nawet nie widzialam nigdy tego sklepu costco - wiec nawet nie mialabym niestety takiej mozliwosci :/ ale cena naprawde SUPER!!!!! pobija wszystkie inne! a nie wiesz ile wlasnie Pampersy baby dry kosztuja w tym "costco"?
no ale poki co kupujemy wlasnie Pampersy po 144
teraz jak czytam jak kobitki wypisuja ceny pieluszek z polski to az mnie to przeraza no ale czeka nas to za 20 dni
powiem Ci ja tu nawet nie widzialam nigdy tego sklepu costco - wiec nawet nie mialabym niestety takiej mozliwosci :/ ale cena naprawde SUPER!!!!! pobija wszystkie inne! a nie wiesz ile wlasnie Pampersy baby dry kosztuja w tym "costco"?
teraz jak czytam jak kobitki wypisuja ceny pieluszek z polski to az mnie to przeraza no ale czeka nas to za 20 dni
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
My mamy Ziajke do ciala faktor 30 i Linomag do buzki chyba tez 30, a Sara i tak jest opalona :-)
Co do Pampersow majtkowych to kiedys raz mialam - naprawde sa super, na wyjazdy kapitalne, ale na codzien za drogie
Szkoda, ze u nas nie robia takich wielkich pak pieluch jak u Was - 226 szt. - niezle!
Co do Pampersow majtkowych to kiedys raz mialam - naprawde sa super, na wyjazdy kapitalne, ale na codzien za drogie
Szkoda, ze u nas nie robia takich wielkich pak pieluch jak u Was - 226 szt. - niezle!
kiedys był temat specyfików dla maluchów na insekty, a że my w sobote na wioche rwiemy to wybrałam się do aptekarni no i:
pani miała duzo tego ale wszystko po skończeniu roku , lub np. z offa po skonczeniu 6 lat, był jeden specyfik (nie pamietam nazwy ) ale cena 46zł pani poleciła ziajke-3,90 w sprayu(tez po 12m-cach ale to juz nie długo); pytała czy uzywamy czegos z ziajki bo wtedy mniejsze ryzyko alergii na specyfik a ze uzywamy to wziełam, na dodatek sprawdziłam składy tych po 12 miesiacach i nieczym prócz ceny sie nie róznia.
czy działa, sprawdzimy dopiero w sobote
pani miała duzo tego ale wszystko po skończeniu roku , lub np. z offa po skonczeniu 6 lat, był jeden specyfik (nie pamietam nazwy ) ale cena 46zł pani poleciła ziajke-3,90 w sprayu(tez po 12m-cach ale to juz nie długo); pytała czy uzywamy czegos z ziajki bo wtedy mniejsze ryzyko alergii na specyfik a ze uzywamy to wziełam, na dodatek sprawdziłam składy tych po 12 miesiacach i nieczym prócz ceny sie nie róznia.
czy działa, sprawdzimy dopiero w sobote
Wamo no no to faktycznie! trzeba zawsze znalesc jakiejs najodpowiedniejsze, a pozniej juz czlowiek sie przyzwyczaja
Costco niestety pampersow nie prowadzi. Ale ich konkurenja "BJ" albo chyba tez "Sam's Club" tak. Przypuszczam ze cenowo sa bardzo zblizone. To sa takie sklepy do ktorych wykupuje sue membership roczny i produkty sa tansze tylko w wielkich ilosciach. Np paczka jajaek to 36 szt. Ketczup to prawie 3 litry itd. Wiem ze sa one rozrzucone po caly USA, moze w Colorado sa poprostu ppod inna nazwa.
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
naczytałam sie na forum wiele dobrego o tych pieluchach tesco i wkońcu postanowiłam tez je kupic i zobaczyc co to za cudo. no i musze wam powiedziec ze są naprawdę bardzo fajne,mieciutkie jak pampersy,przewiewne i ładnie chłoną dlatego z czystym sumieniem GORĄCO POLECAM
no i cena nie do pobicia, 25 zł za opakowanie 52 sztuki to nie 47 które płaciłam za pampersa.
no i cena nie do pobicia, 25 zł za opakowanie 52 sztuki to nie 47 które płaciłam za pampersa.
reklama
Ewa ja tez sie skusiłam, kupujesz te fioletowe?(my 4-ki) i tez polecam, mała nie ma wielkiego dupska jak w huggisach(classic), wogóle sa fajowskienaczytałam sie na forum wiele dobrego o tych pieluchach tesco i wkońcu postanowiłam tez je kupic i zobaczyc co to za cudo. no i musze wam powiedziec ze są naprawdę bardzo fajne,mieciutkie jak pampersy,przewiewne i ładnie chłoną dlatego z czystym sumieniem GORĄCO POLECAM
Ewa a jakie ty rozmiarówke masz bo chyba te wieksze fioletowe maja juz folie na zewnątrz(moze sie myle ale tak mi sie zdaje)
Podziel się: