reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja Wam chciałam zdecydowanie odradzić pieluchy happy, ostatnio kupiłam je w promocji, ale pierwszy i ostatni raz. Sprawdziłam mokrą pieluchę czy dobrze chłonie wilgoć, przykładam rękę, a ręka cała mokra, w pieluszkach rossmanowskich mi się to nie zdarzyło, chłoną świetnie. Jakoś zużyjemy tą pakę happy, ale będę musiała znacznie częśniej zmieniać małej te pampki, bo normalnie jej tyłek czuje się w nich chyba tak samo jak w tetrówce
Ja wczoraj bylam zmuszona kupic Happy, bo w naszym wspanialym "supersamie" lepszych nie bylo No i poza tym, ze szerokie i dosyc sztywne nie sa takie zle. Sara przespala w nich cala noc i nie przemokly. wzielam mala paczke, wiec w ciagu kilku dni sie zuzyja :-)
Ale i tak najlepsze sa Pampersy albo Huggies Super Flex!
Aga, ja tych pampkow jeszcze nie wyprobowalam. Jak narazie z innych to mialam te majtkowe i byly kapitalne! Wiec przypuszczam, ze te sleep&play tez beda niczego sobie :-)
dominique.p
Fanka BB :)
Dziewczynki, a jakie preparaty stosujecie (jesli stosujecie) przeciwkomarowo-kleszczowe? Bo chce cos kupic, zeby Pszczole uchronic przed pogryzieniem, szczegolnie, ze tarza sie ostatnio po trawie, a u nas trabia w gazetach np., ze kleszcze nawet w przydomowych ogrodkach moga byc i chorobska przenosic:-(
dominique ja chciałam mała zaszczepic bo Ami na bank bedzie całe lato na trawie ale można dopiero po roku życia, wiec jak na razie zostaja mazidła ale jeszcze sie nie rozgladałam ale w aptece na pewno cos polecą
polecam goraco z johnsona balsam do ciala holiday skin jest rewelacyjny efekt u mnie widac po jedym razie super pachnie i sie szybko wchlania nie macie czasu na opalanie posmarujcie Cie plam nie zostawia o ile sie rowno nalozy jestem laikiem w kwesti samoopalaczy a dalam rade
polecam goraco z johnsona balsam do ciala holiday skin jest rewelacyjny efekt u mnie widac po jedym razie super pachnie i sie szybko wchlania nie macie czasu na opalanie posmarujcie Cie plam nie zostawia o ile sie rowno nalozy jestem laikiem w kwesti samoopalaczy a dalam rade
heh, a mnie ten balsam w ogóle nie przypasił kupiłam jakiś czas temu i używam, bo szkoda mi wyrzucić. nie mogę znieść jego zapachu - jest zbyt intensywny i mnie mdli. na dodatek - mimo że dobrze rozsmarowywuję - zostawia w niektórych miejscach jakieś żółte plamy. i wcale nie wyglądałam na opaloną po tych 4 dniach od rozpoczęcia stosowania. jak byłam blada tak jestem
no widocznie nie byl odpowiednio dobrany bo sa rozne ja mam do skory normalnej akuart no nie wiem mi tam pasuje i dobrze wyglada a blada zawsze jestem jak sciana widocznie tez zalezy od skoryMoja Munia tez po nim wygladala, jakby z marchewkami miala do czynienia przez caly dzien...
reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
wszystkie te preparaty nawet dla dzieci są dopiero po 1 roku albo nawet i po 3,chciałam kupić cos jakjechaliśmy na te mazury no ale w sumie to nic nie kupiłam. musisz w aptece zobaczyc, moze cos ci doradzą.dominique ja chciałam mała zaszczepic bo Ami na bank bedzie całe lato na trawie ale można dopiero po roku życia, wiec jak na razie zostaja mazidła ale jeszcze sie nie rozgladałam ale w aptece na pewno cos polecą
ollesia ja używałam sopotu i byłam bardzo zadowolona. co skóra to inaczej reaguje.
Podziel się: