reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

dziewczyny a kupowała ktraś te pieluchy pampersa pomarańczowe slep&play??? ciekawa jestm ich jakosci, chciałam kupic ale troszke sie boję.moze wiecie cos na ich temat?????????????

reklama
Ja Wam chciałam zdecydowanie odradzić pieluchy happy, ostatnio kupiłam je w promocji, ale pierwszy i ostatni raz:baffled:. Sprawdziłam mokrą pieluchę czy dobrze chłonie wilgoć, przykładam rękę, a ręka cała mokra:szok::wściekła/y:, w pieluszkach rossmanowskich mi się to nie zdarzyło, chłoną świetnie:tak:. Jakoś zużyjemy tą pakę happy:dry::baffled:, ale będę musiała znacznie częśniej zmieniać małej te pampki, bo normalnie jej tyłek czuje się w nich chyba tak samo jak w tetrówce:baffled::baffled::baffled:

Ja wczoraj bylam zmuszona kupic Happy, bo w naszym wspanialym "supersamie" lepszych nie bylo :baffled: No i poza tym, ze szerokie i dosyc sztywne nie sa takie zle. Sara przespala w nich cala noc i nie przemokly. wzielam mala paczke, wiec w ciagu kilku dni sie zuzyja :-)
Ale i tak najlepsze sa Pampersy albo Huggies Super Flex!

Aga, ja tych pampkow jeszcze nie wyprobowalam. Jak narazie z innych to mialam te majtkowe i byly kapitalne! Wiec przypuszczam, ze te sleep&play tez beda niczego sobie :-)

Dziewczynki, a jakie preparaty stosujecie (jesli stosujecie) przeciwkomarowo-kleszczowe? Bo chce cos kupic, zeby Pszczole uchronic przed pogryzieniem, szczegolnie, ze tarza sie ostatnio po trawie, a u nas trabia w gazetach np., ze kleszcze nawet w przydomowych ogrodkach moga byc i chorobska przenosic:-(

dominique ja chciałam mała zaszczepic bo Ami na bank bedzie całe lato na trawie ale można dopiero po roku życia, wiec jak na razie zostaja mazidła ale jeszcze sie nie rozgladałam ale w aptece na pewno cos polecą:tak:

polecam goraco z johnsona balsam do ciala holiday skin jest rewelacyjny efekt u mnie widac po jedym razie super pachnie i sie szybko wchlania :-D nie macie czasu na opalanie posmarujcie Cie plam nie zostawia o ile sie rowno nalozy jestem laikiem w kwesti samoopalaczy a dalam rade :-D

polecam goraco z johnsona balsam do ciala holiday skin jest rewelacyjny efekt u mnie widac po jedym razie super pachnie i sie szybko wchlania :-D nie macie czasu na opalanie posmarujcie Cie plam nie zostawia o ile sie rowno nalozy jestem laikiem w kwesti samoopalaczy a dalam rade :-D

heh, a mnie ten balsam w ogóle nie przypasił :no: kupiłam jakiś czas temu i używam, bo szkoda mi wyrzucić. nie mogę znieść jego zapachu - jest zbyt intensywny i mnie mdli. na dodatek - mimo że dobrze rozsmarowywuję - zostawia w niektórych miejscach jakieś żółte plamy. i wcale nie wyglądałam na opaloną po tych 4 dniach od rozpoczęcia stosowania. jak byłam blada tak jestem :baffled:

Falbala, najwazniejsze, ze Tobie pasuje. :tak: Ja po przejsciach z Sopotem (nikomu nie polecam!) na razie niczego nie uzywam! :tak:

reklama
dominique ja chciałam mała zaszczepic bo Ami na bank bedzie całe lato na trawie ale można dopiero po roku życia, wiec jak na razie zostaja mazidła ale jeszcze sie nie rozgladałam ale w aptece na pewno cos polecą:tak:
wszystkie te preparaty nawet dla dzieci są dopiero po 1 roku albo nawet i po 3,chciałam kupić cos jakjechaliśmy na te mazury no ale w sumie to nic nie kupiłam. musisz w aptece zobaczyc, moze cos ci doradzą.

ollesia ja używałam sopotu i byłam bardzo zadowolona. co skóra to inaczej reaguje.

Do góry