reklama
pytanie o jakiś dobry nieśmierdzący, mało brudzący i w przystepnej cenie samoopalacz. nie mogę się opalać, bo wyłażą mi przebarwienia na gębie i nie tylko tam no i dermatolog mi zakazała kapieli słonecznych. solarium odpada z tego samego powodu a jakoś na weselu jako świadkowa muszę wyglądać i nie straszyć jako biała dama;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leyna, Sopot rzeczywiscie jest niezly I fajny jest jeszcze Dove brazujacy Tyle, ze trzeba dluzej czekac na efekty.
Co do kremow to ja nadal przy Nivea w blaszanym pudelku stoje i przy Ziaji maslo kakaowe Przydaloby sie jednak cos dla starszej skory kupic.
No i jakis kremik pod oczy :-)
Karoo, boskie lozeczko!Sara bylaby zachwycona czyms takim i pewnie pol dnia by w nim chciala siedziec :-)
Co do kremow to ja nadal przy Nivea w blaszanym pudelku stoje i przy Ziaji maslo kakaowe Przydaloby sie jednak cos dla starszej skory kupic.
No i jakis kremik pod oczy :-)
Karoo, boskie lozeczko!Sara bylaby zachwycona czyms takim i pewnie pol dnia by w nim chciala siedziec :-)
dziewczyny a ten Sopot to typowy samoopalacz czy taki balsam brązujący? bo jak balsam to odpada, mam jednak złe doświadczenia z Johnsonem
zastanawiałam się nad czym w sprayu.widziałam w sklepie samopoalacz L'Oreala ale nie wiem czy to dobre...
zastanawiałam się nad czym w sprayu.widziałam w sklepie samopoalacz L'Oreala ale nie wiem czy to dobre...
Leyna- jeżeli chcesz byc ładnie opalona a nie chcesz ryzykowac to polecam opalanie w gabinecie kosmetycznymMarta jest biała jak ściana , wszelkie samoopalacze ja uczulaja i poszła do kosmetyczki, ta ja spskała "czymś"(to chyba to o czym piszesz tylko nie koniecznie Loreala) wszystko równiutko, żadnych przebarwień, bez wysiłku i ryzyka.kosztowało chyba ok. 40zł(mozna całe ciałko a można tylko od gory o pasa)ja chyba z tego skorzystam teraz na slub siostry
leyna- ja z niego nie byłam zadowolona zostawiał smugi i bardzo nienaturalnie wyglądał...
sandra- ja używam kremu pod oczy vichy myokine i jestem super zadowolona
reklama
to chyba dobry pomysł, ale myślałam, że to drożej wychodziLeyna- jeżeli chcesz byc ładnie opalona a nie chcesz ryzykowac to polecam opalanie w gabinecie kosmetycznymMarta jest biała jak ściana , wszelkie samoopalacze ja uczulaja i poszła do kosmetyczki, ta ja spskała "czymś"(to chyba to o czym piszesz tylko nie koniecznie Loreala) wszystko równiutko, żadnych przebarwień, bez wysiłku i ryzyka.kosztowało chyba ok. 40zł(mozna całe ciałko a można tylko od gory o pasa)ja chyba z tego skorzystam teraz na slub siostry
Podziel się: