reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Jagoda po zlozeniu wlazla w ciuchach i stwierdzila "Dzidzia aaa", poczym kazala sie przykryc (bedac w ciuchach). Do tej pory zachwycona, chociaz poki co ze wzgledu na chorobsko spi ze mna :-)

pytanie o jakiś dobry nieśmierdzący, mało brudzący i w przystepnej cenie samoopalacz. nie mogę się opalać, bo wyłażą mi przebarwienia na gębie i nie tylko tam no i dermatolog mi zakazała kapieli słonecznych. solarium odpada z tego samego powodu a jakoś na weselu jako świadkowa muszę wyglądać i nie straszyć jako biała dama;-)

Leyna, Sopot rzeczywiscie jest niezly :tak: I fajny jest jeszcze Dove brazujacy :tak: Tyle, ze trzeba dluzej czekac na efekty.

Co do kremow to ja nadal przy Nivea w blaszanym pudelku stoje i przy Ziaji maslo kakaowe :-p Przydaloby sie jednak cos dla starszej skory kupic.
No i jakis kremik pod oczy :-)

Karoo, boskie lozeczko!:tak:Sara bylaby zachwycona czyms takim i pewnie pol dnia by w nim chciala siedziec :tak::-)

dziewczyny a ten Sopot to typowy samoopalacz czy taki balsam brązujący? bo jak balsam to odpada, mam jednak złe doświadczenia z Johnsonem
zastanawiałam się nad czym w sprayu.widziałam w sklepie samopoalacz L'Oreala ale nie wiem czy to dobre...

Leyna- jeżeli chcesz byc ładnie opalona a nie chcesz ryzykowac to polecam opalanie w gabinecie kosmetycznym:tak:Marta jest biała jak ściana , wszelkie samoopalacze ja uczulaja i poszła do kosmetyczki, ta ja spskała "czymś"(to chyba to o czym piszesz tylko nie koniecznie Loreala) wszystko równiutko, żadnych przebarwień, bez wysiłku i ryzyka.kosztowało chyba ok. 40zł(mozna całe ciałko a można tylko od gory o pasa)ja chyba z tego skorzystam teraz na slub siostry:tak:

zastanawiałam się nad czym w sprayu.widziałam w sklepie samopoalacz L'Oreala ale nie wiem czy to dobre...

leyna- ja z niego nie byłam zadowolona:no: zostawiał smugi i bardzo nienaturalnie wyglądał...

sandra- ja używam kremu pod oczy vichy myokine i jestem super zadowolona:)

reklama
Leyna- jeżeli chcesz byc ładnie opalona a nie chcesz ryzykowac to polecam opalanie w gabinecie kosmetycznym:tak:Marta jest biała jak ściana , wszelkie samoopalacze ja uczulaja i poszła do kosmetyczki, ta ja spskała "czymś"(to chyba to o czym piszesz tylko nie koniecznie Loreala) wszystko równiutko, żadnych przebarwień, bez wysiłku i ryzyka.kosztowało chyba ok. 40zł(mozna całe ciałko a można tylko od gory o pasa)ja chyba z tego skorzystam teraz na slub siostry:tak:
to chyba dobry pomysł, ale myślałam, że to drożej wychodzi:tak:

Do góry