reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

Ja kupiłam te pampersy i jak dla nas sa fatalne !!! Może dla dziewczynek są i dobre ale dla chłopców nie . Kubus za każdym razem sie przesikuje !!!

reklama
czy te pampersy są w pomarańczowym opakowaniu? bo już jakiś czas temu widziałam na stronie pampersa, ale w sklepach nie:-p
mój chłop ostatnio kupił paczkę huggiesów, bleee Alka wcale dużo nie pije a kilka razy się przesikała, tzn. nam one przemakają, z tescowymi się to nie zdarzyło:tak:

widziałam te pampki na stronie pampersa...cena kusi...ale w sklepach ich nie widziałam:no: a ile szt. jest w opakowaniu?? ja to zreszta musiałabym zobaczyć na żywo , bo my w najwiekszych pampersach sie zbytnio nie miescimy:baffled: i troche boje sie tego rumianku...

dla zniszczonych włosów polecam z czystym sumieniem błoto z bielendy:tak:oczyszcza skórę głowy i regeneruje włosy, nawet moje pirze wygląda o niebo lepiej:-)nawet po wysuszenia suszarka włosy sie błyszcza i sa takie fajne mięciutkie i nie musze ich prostownica atakowac bo wygladaja ...po prostu ładnie:tak:

Frisco.pl - supermarket online. BIELENDA Powitanie z Afryką Błoto do włosów

polećcie jakis kremik pod oczy ...bo cos mi sie wydaje ze zaczynam sie starzec i cos trza z tym zrobic ale jest tyle kremów ze sama nie wiem jaki wybrac, do tego taki co by póxniej oczy nie szczypały bo mam alergiczne

mada- to ja musze tego błota spróbować, bo włosy tez mam koszmarne:no::no: kilka lat rozjaśniania zrobiło swoje:-(
a pod oczy polecam krem vichy myokine- dość drogi, ale rewelacyjny i wydajny!!! miałam loreala i olaya- ale te do vichy się nie umywają!

Ewa kochanie, ja wiem ze dobrze chciałaś ale ja potrzebuje kremiku dla starzejącej sie skóry a Ty młodziutka jesteś wiec chyba nie ocenisz kremu pod tym kątem...
nie zapominaj kochana że ja czuje oddech 30-stki na plecach:no:

bedyta- no ja tak właśnie myślałam o erisie bo ostatnio zrezygnowałam z nivea soft na rzecz kremu dla "starszych" i jestem zadowolona z erisa ; ew. musze pomysleć o AA

Ewa kochanie, ja wiem ze dobrze chciałaś ale ja potrzebuje kremiku dla starzejącej sie skóry

kochana, ja widziałam twoje zdjęcia i wg mnie twoja skóra rewelacyjnie wygląda:tak::tak:
a jeśłi chodzi o AA- używam bezzapachowego toniku dla skóry wrażliewj i faktycznie bardzo jestem zadowolona:tak:

kochana, ja widziałam twoje zdjęcia i wg mnie twoja skóra rewelacyjnie wygląda:tak::tak:
a jeśłi chodzi o AA- używam bezzapachowego toniku dla skóry wrażliewj i faktycznie bardzo jestem zadowolona:tak:

Ewcia nie czaruj, nie czaruj:-D na fotkach jest fluid i to ostatnio dośc gruba warstwa:-(
coś mi sie popaprało ze skórą, mam bardzo zaognione jakies dziwaczne rzeczy, ani to pryszcz ani nie wiadomo co...alergia na pewno nie... tak jakby pory bardzo rozszerzane , ogólnie wyglada bardzo mało atrakcyjnie ...zakupiłam maseczki oczyszczające i nawilżające, krem erisa przciwrodnikowy, żel do mycia sciagajacy... jak nie zlezie to kosmetyczka mnie czeka...a ja tak nie lubie jak ktoś mi grzebie na twarzy

a no kupiłam krem regenerujacy erisa pod oczy- zobaczymy czy bedzie lepiej, na reszcie twarzy na razie zmarszczek brak:-p

reklama
Do góry