reklama
czy te pampersy są w pomarańczowym opakowaniu? bo już jakiś czas temu widziałam na stronie pampersa, ale w sklepach nie
mój chłop ostatnio kupił paczkę huggiesów, bleee Alka wcale dużo nie pije a kilka razy się przesikała, tzn. nam one przemakają, z tescowymi się to nie zdarzyło
mój chłop ostatnio kupił paczkę huggiesów, bleee Alka wcale dużo nie pije a kilka razy się przesikała, tzn. nam one przemakają, z tescowymi się to nie zdarzyło
widziałam te pampki na stronie pampersa...cena kusi...ale w sklepach ich nie widziałam a ile szt. jest w opakowaniu?? ja to zreszta musiałabym zobaczyć na żywo , bo my w najwiekszych pampersach sie zbytnio nie miescimy i troche boje sie tego rumianku...
dla zniszczonych włosów polecam z czystym sumieniem błoto z bielendyoczyszcza skórę głowy i regeneruje włosy, nawet moje pirze wygląda o niebo lepiej:-)nawet po wysuszenia suszarka włosy sie błyszcza i sa takie fajne mięciutkie i nie musze ich prostownica atakowac bo wygladaja ...po prostu ładnie
Frisco.pl - supermarket online. BIELENDA Powitanie z Afryką Błoto do włosów
polećcie jakis kremik pod oczy ...bo cos mi sie wydaje ze zaczynam sie starzec i cos trza z tym zrobic ale jest tyle kremów ze sama nie wiem jaki wybrac, do tego taki co by póxniej oczy nie szczypały bo mam alergiczne
dla zniszczonych włosów polecam z czystym sumieniem błoto z bielendyoczyszcza skórę głowy i regeneruje włosy, nawet moje pirze wygląda o niebo lepiej:-)nawet po wysuszenia suszarka włosy sie błyszcza i sa takie fajne mięciutkie i nie musze ich prostownica atakowac bo wygladaja ...po prostu ładnie
Frisco.pl - supermarket online. BIELENDA Powitanie z Afryką Błoto do włosów
polećcie jakis kremik pod oczy ...bo cos mi sie wydaje ze zaczynam sie starzec i cos trza z tym zrobic ale jest tyle kremów ze sama nie wiem jaki wybrac, do tego taki co by póxniej oczy nie szczypały bo mam alergiczne
mada- to ja musze tego błota spróbować, bo włosy tez mam koszmarne kilka lat rozjaśniania zrobiło swoje:-(
a pod oczy polecam krem vichy myokine- dość drogi, ale rewelacyjny i wydajny!!! miałam loreala i olaya- ale te do vichy się nie umywają!
a pod oczy polecam krem vichy myokine- dość drogi, ale rewelacyjny i wydajny!!! miałam loreala i olaya- ale te do vichy się nie umywają!
Ewa kochanie, ja wiem ze dobrze chciałaś ale ja potrzebuje kremiku dla starzejącej sie skóry a Ty młodziutka jesteś wiec chyba nie ocenisz kremu pod tym kątem...
nie zapominaj kochana że ja czuje oddech 30-stki na plecach
bedyta- no ja tak właśnie myślałam o erisie bo ostatnio zrezygnowałam z nivea soft na rzecz kremu dla "starszych" i jestem zadowolona z erisa ; ew. musze pomysleć o AA
nie zapominaj kochana że ja czuje oddech 30-stki na plecach
bedyta- no ja tak właśnie myślałam o erisie bo ostatnio zrezygnowałam z nivea soft na rzecz kremu dla "starszych" i jestem zadowolona z erisa ; ew. musze pomysleć o AA
Ewa kochanie, ja wiem ze dobrze chciałaś ale ja potrzebuje kremiku dla starzejącej sie skóry
kochana, ja widziałam twoje zdjęcia i wg mnie twoja skóra rewelacyjnie wygląda
a jeśłi chodzi o AA- używam bezzapachowego toniku dla skóry wrażliewj i faktycznie bardzo jestem zadowolona
kochana, ja widziałam twoje zdjęcia i wg mnie twoja skóra rewelacyjnie wygląda
a jeśłi chodzi o AA- używam bezzapachowego toniku dla skóry wrażliewj i faktycznie bardzo jestem zadowolona
Ewcia nie czaruj, nie czaruj na fotkach jest fluid i to ostatnio dośc gruba warstwa:-(
coś mi sie popaprało ze skórą, mam bardzo zaognione jakies dziwaczne rzeczy, ani to pryszcz ani nie wiadomo co...alergia na pewno nie... tak jakby pory bardzo rozszerzane , ogólnie wyglada bardzo mało atrakcyjnie ...zakupiłam maseczki oczyszczające i nawilżające, krem erisa przciwrodnikowy, żel do mycia sciagajacy... jak nie zlezie to kosmetyczka mnie czeka...a ja tak nie lubie jak ktoś mi grzebie na twarzy
a no kupiłam krem regenerujacy erisa pod oczy- zobaczymy czy bedzie lepiej, na reszcie twarzy na razie zmarszczek brak
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Łóżko, łóżeczko KOTEK (343851196) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to nasze lozeczko - jest super...
Podziel się: