reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
mamy zamiar kupić zmywarkę:-):tak::-):tak:
nareszcie!!!

powiedzcie na co mam zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej oraz zużycia wody i prądu bo nie mam bladego pojęcia i jeszcze jedno :jakich programów najczęściej używacie????????????????????????????????????????????

mada przede wszystkim kup dużą 60cm, bo wszystkie moje kumpelki co pokupiły 45cm żałują, zużycie wody porównaj z innymi, klasa AA najlepiej i woda i prąd, fajnie jak jest pranie połówkowe czyli albo mniej wody albo pół wsadu (jeden koszyk załadowany), program gorące naczynia jest fajny.... regulacja temperatury... no nie wiem co jeszcze, może coś dziewczyny doradzą...

Bedyta ale ja 60 miec nie mogę :-(a ogladałam te 45 i wcale nie maja tak znowu mniej miejsca ale dzieki za radę
a to z tym 1/2 wsadu to nie bedzie równoznaczne z programem np."szybki"???????????:sorry2:
kochane co jeszcze jest ważne bo ja zieleniec jestem :zawstydzona/y:

Bedyta ja nawet nie wiem jak wcisnąć 45 , kombinuje jak koń pod góre i za chiny nie chce wleźć...ale juz nastawiona psychicznie jestem na zmywarke wiec nie ma odwrotu trza jakoś wcisnąć:-p

reklama
My mamy duza zmywarke, bo i miejsca w kuchni sporo, ale mysle, ze dla Waszej trojeczki do mieszkania spokojnie starczy taka mniejsza :tak:Mamy z firmy Candy.
Co do programu mycia to jak daje do mycia garnki, tluste patelnie itd. to wlaczam tryb pelny, z plukaniem wstepnym itd., a jak naczynia do umycia to tylko np. szklanki i talerze po sniadaniu i kolacji to daje na "2" stopien i wlaczam "ekonomiczne" :tak::-)
Nie wyobrazam sobie zycia bez zmywarki, dlatego polecam - kupujcie jak najszybciej :tak::-)

Do góry