reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
przymierza sie ktoras z was do mebelkow z ikei z serii mamut??? Ba my mamy krzeseklo i stolik a nie wiem jak sie sprawuje reszta :confused::confused:

Ja myslalam o lozku z serii mamut dla pszczoly, ale po ogledzinach "na zywca" doszlam do wniosku, ze jest zbyt kobylaste jak na gabaryty pokoju i moj osobisty gust:nerd: Chyba zakupimy takie lozko IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Rama łóżka o regulowanej długości - najbardziej do mnie przemawia z tych ikeowskich, a poza tym na dluzej starczy:tak: W maju/czerwcu je zakupimy i pszczola bedzie juz (mam nadzieje:-p) sama spala w swoim pokoju:tak:

Ja myslalam o lozku z serii mamut dla pszczoly, ale po ogledzinach "na zywca" doszlam do wniosku, ze jest zbyt kobylaste jak na gabaryty pokoju i moj osobisty gust:nerd: Chyba zakupimy takie lozko IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Rama łóżka o regulowanej długości - najbardziej do mnie przemawia z tych ikeowskich, a poza tym na dluzej starczy:tak: W maju/czerwcu je zakupimy i pszczola bedzie juz (mam nadzieje:-p) sama spala w swoim pokoju:tak:
e no nie pogadasz super mi sie podoba :-):-) tylko ciekawe czy tez trzeba dno lozka dokupic bo cwaniaki tak pisze ze to sama rama najczesciej. a nie widze ze jest w komplecie.

Dominique, super to lozko :tak: Pszczola bedzie spala w nim jak krolewna :-):-):-)
Kurcze, tez bym zrobila Sarze osobny pokoj, ale nie mam cholera gdzie :baffled: Niby dupny dom, pelno pokoi, a nie mam jak Sarze zrobic jej wlasnego :baffled: Moze jak moja siostra sie kiedys wyprowadzi na stale :-p to Sara zajmie jej miejsce :-p:-p:-p (Monika by mnie zabila jakby wiedziala, ze ja "wyprowadzam" :laugh2:)

Dziewczynki, kupilam Sarze Pampersy Sleep&Play i sa super :tak:Uzywamy ich tylko na noc (w dzien lecimy na tescowych) i odpukac, ale od 4 dni ani razu nie przesiurala sie na wylot :-p a pije dalej sporo.

Sandra a gdzie kupiłaś te pieluszki? Ja widziałam dziś ich reklamę w telewizji. Wiem że są z rumiankiem ale czy są czymś nasączane ? bo Oliwka po założeniu pieluszki z jakimś balsamem od razu ma czerwoną pupę.

reklama
Majka, w Tesco je kupilam (nie ma to jak reklama w tv - dzwignia handlu :-p). Nie mam pojecia czy sa czyms nasaczane, ale wkladke maja biala :tak: Pachna tylko dosyc intensywnie, ale Sary pupa nie narzeka ;-):-)

Do góry