reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
przymierza sie ktoras z was do mebelkow z ikei z serii mamut??? Ba my mamy krzeseklo i stolik a nie wiem jak sie sprawuje reszta :confused::confused:

Ja myslalam o lozku z serii mamut dla pszczoly, ale po ogledzinach "na zywca" doszlam do wniosku, ze jest zbyt kobylaste jak na gabaryty pokoju i moj osobisty gust:nerd: Chyba zakupimy takie lozko IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Rama łóżka o regulowanej długości - najbardziej do mnie przemawia z tych ikeowskich, a poza tym na dluzej starczy:tak: W maju/czerwcu je zakupimy i pszczola bedzie juz (mam nadzieje:-p) sama spala w swoim pokoju:tak:

Ja myslalam o lozku z serii mamut dla pszczoly, ale po ogledzinach "na zywca" doszlam do wniosku, ze jest zbyt kobylaste jak na gabaryty pokoju i moj osobisty gust:nerd: Chyba zakupimy takie lozko IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Rama łóżka o regulowanej długości - najbardziej do mnie przemawia z tych ikeowskich, a poza tym na dluzej starczy:tak: W maju/czerwcu je zakupimy i pszczola bedzie juz (mam nadzieje:-p) sama spala w swoim pokoju:tak:
e no nie pogadasz super mi sie podoba :-):-) tylko ciekawe czy tez trzeba dno lozka dokupic bo cwaniaki tak pisze ze to sama rama najczesciej. a nie widze ze jest w komplecie.

Dominique, super to lozko :tak: Pszczola bedzie spala w nim jak krolewna :-):-):-)
Kurcze, tez bym zrobila Sarze osobny pokoj, ale nie mam cholera gdzie :baffled: Niby dupny dom, pelno pokoi, a nie mam jak Sarze zrobic jej wlasnego :baffled: Moze jak moja siostra sie kiedys wyprowadzi na stale :-p to Sara zajmie jej miejsce :-p:-p:-p (Monika by mnie zabila jakby wiedziala, ze ja "wyprowadzam" :laugh2:)

Dziewczynki, kupilam Sarze Pampersy Sleep&Play i sa super :tak:Uzywamy ich tylko na noc (w dzien lecimy na tescowych) i odpukac, ale od 4 dni ani razu nie przesiurala sie na wylot :-p a pije dalej sporo.

Sandra a gdzie kupiłaś te pieluszki? Ja widziałam dziś ich reklamę w telewizji. Wiem że są z rumiankiem ale czy są czymś nasączane ? bo Oliwka po założeniu pieluszki z jakimś balsamem od razu ma czerwoną pupę.

reklama
Majka, w Tesco je kupilam (nie ma to jak reklama w tv - dzwignia handlu :-p). Nie mam pojecia czy sa czyms nasaczane, ale wkladke maja biala :tak: Pachna tylko dosyc intensywnie, ale Sary pupa nie narzeka ;-):-)

Do góry