reklama
dominique.p
Fanka BB :)
przymierza sie ktoras z was do mebelkow z ikei z serii mamut??? Ba my mamy krzeseklo i stolik a nie wiem jak sie sprawuje reszta
Ja myslalam o lozku z serii mamut dla pszczoly, ale po ogledzinach "na zywca" doszlam do wniosku, ze jest zbyt kobylaste jak na gabaryty pokoju i moj osobisty gust Chyba zakupimy takie lozko IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Rama łóżka o regulowanej długości - najbardziej do mnie przemawia z tych ikeowskich, a poza tym na dluzej starczy W maju/czerwcu je zakupimy i pszczola bedzie juz (mam nadzieje) sama spala w swoim pokoju
e no nie pogadasz super mi sie podoba :-):-) tylko ciekawe czy tez trzeba dno lozka dokupic bo cwaniaki tak pisze ze to sama rama najczesciej. a nie widze ze jest w komplecie.Ja myslalam o lozku z serii mamut dla pszczoly, ale po ogledzinach "na zywca" doszlam do wniosku, ze jest zbyt kobylaste jak na gabaryty pokoju i moj osobisty gust Chyba zakupimy takie lozko IKEA | Łóżka | Łóżka | VIKARE | Rama łóżka o regulowanej długości - najbardziej do mnie przemawia z tych ikeowskich, a poza tym na dluzej starczy W maju/czerwcu je zakupimy i pszczola bedzie juz (mam nadzieje) sama spala w swoim pokoju
dominique.p
Fanka BB :)
e no nie pogadasz super mi sie podoba :-):-) tylko ciekawe czy tez trzeba dno lozka dokupic bo cwaniaki tak pisze ze to sama rama najczesciej. a nie widze ze jest w komplecie.
Napisali w opisie, ze "W komplecie dno łóżka z listew."
kurcze no to lozk ladne skoro mowisz ze widzialas na zywo to z tego wynika ze warto kupic :-)Napisali w opisie, ze "W komplecie dno łóżka z listew."
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, super to lozko Pszczola bedzie spala w nim jak krolewna :-):-):-)
Kurcze, tez bym zrobila Sarze osobny pokoj, ale nie mam cholera gdzie Niby dupny dom, pelno pokoi, a nie mam jak Sarze zrobic jej wlasnego Moze jak moja siostra sie kiedys wyprowadzi na stale to Sara zajmie jej miejsce (Monika by mnie zabila jakby wiedziala, ze ja "wyprowadzam" )
Kurcze, tez bym zrobila Sarze osobny pokoj, ale nie mam cholera gdzie Niby dupny dom, pelno pokoi, a nie mam jak Sarze zrobic jej wlasnego Moze jak moja siostra sie kiedys wyprowadzi na stale to Sara zajmie jej miejsce (Monika by mnie zabila jakby wiedziala, ze ja "wyprowadzam" )
M
Majka01
Gość
Nie wiem w którym wątku to wkleić więc padło na ten, Przeglądałam onet i natrafiłam na fajne kolekcje ślubne.
Mada to do Ciebie
Ślubne pantofelki - Onet.pl Ślub
Mada to do Ciebie
Ślubne pantofelki - Onet.pl Ślub
sandra1982
Dziewczynki, kupilam Sarze Pampersy Sleep&Play i sa super Uzywamy ich tylko na noc (w dzien lecimy na tescowych) i odpukac, ale od 4 dni ani razu nie przesiurala sie na wylot a pije dalej sporo.
M
Majka01
Gość
Sandra a gdzie kupiłaś te pieluszki? Ja widziałam dziś ich reklamę w telewizji. Wiem że są z rumiankiem ale czy są czymś nasączane ? bo Oliwka po założeniu pieluszki z jakimś balsamem od razu ma czerwoną pupę.
reklama
sandra1982
Majka, w Tesco je kupilam (nie ma to jak reklama w tv - dzwignia handlu ). Nie mam pojecia czy sa czyms nasaczane, ale wkladke maja biala Pachna tylko dosyc intensywnie, ale Sary pupa nie narzeka ;-):-)
Podziel się: