reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
co do kubeczka to nie pomoge bo mala juz dawno pije z normalnego kubka nie rozlewajac i teraz o dziwo toleruje w nim nie tylko wode, ale i mleczko modyfikowane ( ktorego wczesniej nie znosila ) ...wiec pomalutku zaczynamy odstawianieod cycka zupelne

co do pchacza...chcielismy kupic , ale ta za szybko zaczela tuptac wiec jak dla nas nie ma sensu...pozatym bawila sie pchaczem u kolegi Jeremiego i zainteresowalo ja to moze na jakies 10-15 minut

my kupilismy Patowi cos takiego. To jest cztero-funkcyjne. SLuzy jako bujak, potem mozna odczepic podstawe i jest samochodzic ktory pcha rodzic, mozna zmienic raczke stylu i pcha go wtedy dziecko..pchacz :-D fajne slowo, no i potem mozna zdjac oparcie odczepic raczki i dziecko samo odpycha sie nozkami.

my kupilismy Patowi cos takiego. To jest cztero-funkcyjne. SLuzy jako bujak, potem mozna odczepic podstawe i jest samochodzic ktory pcha rodzic, mozna zmienic raczke stylu i pcha go wtedy dziecko..pchacz :-D fajne slowo, no i potem mozna zdjac oparcie odczepic raczki i dziecko samo odpycha sie nozkami.
fajne mi sie podoba :-D:-D czego to nie wymysla juz widzialam 8 w 1 :szok:

falbala jak sie nie myle to Leyna ma cos takiego... super zabawka szkoda ze tu takiej nie ma... przynajmniej ja nie widzialam

Wama bardzo fajny ten sprzęcik Pata :tak: nasz w sumie różni się chyba tym, że potem można rozłożyć pedały i jest rowerek :tak:

wiem,że jakis czas temu sandra polecała dla dzieciaków balsam bepanthena... kupiłam wypróbowałam i... równiez polecam!! świetnie nawilża skóre, łatwo sie rozprowadza i szybko wchłana, a do tego ma przyjemny zapach... tylko dość drogi - 200 ml 24 zł

wiem,że jakis czas temu sandra polecała dla dzieciaków balsam bepanthena... kupiłam wypróbowałam i... równiez polecam!! świetnie nawilża skóre, łatwo sie rozprowadza i szybko wchłana, a do tego ma przyjemny zapach... tylko dość drogi - 200 ml 24 zł

Bepanthen niezly, ale jeszcze lepszy (nawet duzo bardziej) jest Balneum INTENSIV (co innego niz Balneum Hermal) - oprocz tego, ze idealnie nawilza to jeszcze natluszcza.
Ostatnio mi sie skonczyl i nie bylo w aptece, wiec kupilam Emolium, ale juz nie jestem az tak zadowolona. Musze go skonczyc (siebie tez smaruje, hehe, zeby szybciej zniknal) i wracam do Balneum Intensiv :-)

reklama
Bepanthen niezly, ale jeszcze lepszy (nawet duzo bardziej) jest Balneum INTENSIV (co innego niz Balneum Hermal) - oprocz tego, ze idealnie nawilza to jeszcze natluszcza.
:-)

no tak o tym tez juz chyba pisałąś... tylko nie pamietałam... babka w aptece chyba nawet polecała mi ten krem... może wypróbuje następnym razem

Do góry