reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
index.php

smiechoslaw blog

nie wiem jak zdjecie wkleic, podaje wiec linka.

Moje dziecko sie w tym rozkochalo. Bzrdzo mu smakuja te batoniki. Mnie zeby zesztywnialy jak to sprobowalam. No ale Malemu smakuje.

Załączniki

• 3570.jpg
    3570.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 29
jeszcze takich batoników nie widziałam...

u nas ze słodkości,to małej podaje czekoladki kindera... ale tez nie za często

Moje dziecko sie w tym rozkochalo. Bzrdzo mu smakuja te batoniki. Mnie zeby zesztywnialy jak to sprobowalam. No ale Malemu smakuje.
Ja je widzialam tylko z Auchan. Podobno to jest jakas seria do wyczerpania zapasow.
Z Hippa z nowosci kupilam Sarze w Auchan wlasnie takie niby miskopty i sucharki. Te a'la miskopty nie bardzo jej smakowaly, a sucharki zuzylam do deserkow. :-p

z ciastek Piotrek dostaje herbatniki Petitki firmy LU, ale to też nie w jakichś hurtowych ilościach. Jak nie mam Petitek to wtedy herbatniki maślane Leibnitza.
Jak młody widzi, że jem wafle ryżowe Sonko to żąda tez dla siebie- bardzo lubi a ja mu daję, bo tam nic oprócz ryżu nie ma. Za to po chrupkach kukurydzianych ma uczulenie - wyłażą mu krostki na pleckach i dostaje mega odparzenia na pupci :-(

Sara tez bardzo lubi tr wafle z Sonko :tak: Szczegolnie te lekko solone sola morska :-)
A co do ciastek to tez daje jej czasami petitki albo z leibnitza, ale rzadko. Bardzo lubi mleczna kanapke z kindera, ale daje jej max. 2 na tydzien.

U nas stale przekaski to : chrupki kukurydziane, wafle ryzowe, wafle zwykle ( te do przekladania ) herbatniki bez mleka - kupuje je w zdrowej zywnosci, paluszki Roberto - wloskie, batoniki hipp.

reklama
Glownym slodyczem naszej malej sa jogurty czekoladowe. Goran je pochlania i mala jak go widzi to tez koniecznie musi jesc z tatusiem!!! Czyli przewaznie kilka lyzek codziennie po kolacji!!!! Kilka razy w tygodniu dostaje buleczke z kawalkami czekolady! Wafli ryzowych nie cierpi :-D a tak to ulubionym przysmakiem przekaska sa ogorki zielone i cale pomidory obane ze skorki!!!! to mogla by jesc codziennie nawet po kilka razy!!!!:-D Pozniej caly dam czyszcze po tych pomidorowych wybrykach!!!:-D:-D:-D

Do góry