reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Falbala...to nie jest smeszne, podalam innego meila niz tego co uzywam na BB, to nie jest watek zamknety i nie chce pozniej zeby cokolwiek dostawalo sie na ta poczte

i dziekuje bardzo
przeciez ja nie mowie ze to jest smieszne wiem po co to zrobilas i szanuje Twoje zdanie dlatego wyslalam osobno a nie jak do pozostalych zbiorowo.

Jesli mozna to ja tez poprosze na belgrano@o2.pl

mam fajna ksiazke pt Do startu gotowi dziecko w formacie pdf.

rozdzial 1 ciaza
rozdzial 2 porod
rozdzial 3 Ty i twoje nowo narodzone dziecko
i 4 rozwoj Twojego dziecka od zera do 3 lat

kolorowa i ladnie wydane jak ktos chce to piszcie maila moze macie jakas zaciazona kolezanke albo same chcecie poczytac to i owo :-D:-D:-D

Falbala, dziekuje, doszlo :-D

A wracajac do tematu:
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM pieluszek Bambino, kupilismy ostatnio w leclercu - to, ze przesiusiala, to nic, to ze przesrala - zdarza sie (szkoda tylko, ze w tych konkretnie zdarza sie to za kazdym razem jak mala ma rzadsza kupke) ale to, ze rzep sie oderwal caly (nie odczepil, tylko oderwal) i mialabym cale lozeczko w kupie gdyby nie dosc dopasowany pajacyk, dzieki czemu rozsmarowane wszystko bylo w srodku a nie na zawnatrz. Wpieklilam sie dzisiaj rano strasznie...

Falbala, dziekuje, doszlo :-D

A wracajac do tematu:
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM pieluszek Bambino, kupilismy ostatnio w leclercu - to, ze przesiusiala, to nic, to ze przesrala - zdarza sie (szkoda tylko, ze w tych konkretnie zdarza sie to za kazdym razem jak mala ma rzadsza kupke) ale to, ze rzep sie oderwal caly (nie odczepil, tylko oderwal) i mialabym cale lozeczko w kupie gdyby nie dosc dopasowany pajacyk, dzieki czemu rozsmarowane wszystko bylo w srodku a nie na zawnatrz. Wpieklilam sie dzisiaj rano strasznie...
ja piernicze ale mi super pieluchy chyba sie sprawdza powiedzenie ze zakup pieluch moze sie okazac prawdziwa niespodzianka :angry:

a co dziewczyny sadzicie o jakis pieluszkach z Belli Happy czy cosik takiego? dzis mi kuzynka z Polski wlasnie o nich mowila ze pampersy nimi zastapila :)

Znam osoby ktore uzywaja i sobie chwala, ale dla mnie sa strasznie sztywne i smierdza. Chociaz pewnie sa sto razy lepsze od tych zajebistych bambino...

karoo-kp no naprawde te Bambino to jakas naprawde nieziemska porazka! nie wiem jak moga w ogole wypuszczac takie cos na rynek..

mowisz sztywne i smierdza :D no to niezbyt dobra opinia :d hihi ja wlasnie lubie w pampersach to ze sa mieciutkie (no i bezzapachowe ;D)

reklama
polecam pampersy 4 (9-14kg) ale w tych fioletowych opakowaniach-takie majteczki. Sa bardzo wygodne przy zakladania jak dziecko stoi no i swietnie leza. I tak jak w tych zwyklych maja strech po bokach ale maja rowiez z tyly i z przodu. Kupilam na "sprobowanie" male opakowanie (18 szt.) za 20 zl. Sa bardziej chlonne, niby grubsze sa ale jakby bardziej przewiewne. Sa z bardzo dobrego,miekkiego,delikatnego materialu.
Naprawde polecam!

Do góry