reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

nic tam na ich stronie na ten temat nie ma .tylko duże paczki pampersów po 47 zł.zadna rewelacja.w dino taniej

reklama
Ja uzywam chusteczek nivea z misiami - sa super. A jak akurat nie ma ich w sklepie to kupuje bambino - tez sa ok.

Pieluszki - Pampers albo Huggies super flex - jak dla mnie najlepsze.

Niestety u mnie w cerfurze juz tych mega paczek nie było zostały tylko pampresy 5 pewnie wykupili jest tylko promocja 90szt za 46zł to juz lepsza jest w realu 90szt ale za 43 zł pozdrawiam

Hej a odnosnie tego tekstu ,który zamiesciła Myfa na temat pampersów ,ze szkodliwe..to była u mnie kolezanka, ktora zna niemiecki i mi to przetłumaczyła ..wiec owszem wykryto jakies szkodliwe związki w tych pieluchach ale po kontroli kazano usunąc nieprawidłowosci i nalezy zaznaczyc ,ze było to w 2000 r a przez 6 lat mogło sie duzo zmienic..wiec podejrzewam ,ze poprawili sie troche bo jak nie to musieli by płacic za to ogromne kary...pozdrawiam

polecam krem intensywnie nawilżający z nowej serii kosmetyków Soothing Naturals firmy Johnson`s Baby. Super nawża już po pierwszym zastosowaniu, w dodatku bardzo ładnie pachnie i ma konsystencję, która łatwo się rozprowadza.

polecam do kąpieli olejek linomag. natłuścił i nawilżył skórkę ewci lepiej niż balneum. miała takie placki na brzuszku i nóżkach i wszystko zniknęło. ja jestem zachwycona. zaraz sie ubieram i lecę dokupić oliwkę do smarowania ciałka.

ja tez praktycznie od urodzenia stosuje linomag- raz tylko kupiłam oilatum- ale później aptekarka mi poleciła linomag- bo tańszy a tak samo skuteczny- hmmm dla mnie to nawet lepszy- julka ma sliczniutka skórke po nim i nie musze stosować juz żadnych oliwek- chociaż raz, dwa razy w tygodniu oliwkuję ja bambino.

reklama
Niestety u mnie w cerfurze juz tych mega paczek nie było zostały tylko pampresy 5 pewnie wykupili jest tylko promocja 90szt za 46zł to juz lepsza jest w realu 90szt ale za 43 zł pozdrawiam

:szok::szok: Jaaga...zapomniałam że my mamy jeszcze Real...WOW...43zł to już nie 51zł(tak kupiłam ostatnio w Carrefour),ale to co zobaczyłam w aptece w Carrefour to już lekka przesada.Za te same pampersy 90szt "3" 68,99zł:no::no:
Ale ja i tak zrobiłam zakupy super wczoraj:kupiłam rajstopki 3 pary za 12zł..sztuka po 4 zeta -była promocja(a rajstopki nie byle jakie WOLA)...
no i chyba interes niezły bo te same na wieszakach byłu po 12zł za sztukę!!!!

Do góry