reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

Ewa jak powiesz w aptece, że prosisz Aspirator do Noska Frida to bez problemu Ci sprzedadzą. W Poznaniu kosztuje ok. 24 zł :-(

reklama
Chyba tez kupie sobie ta fridę, skoro tak polecacie, chociaż na razie wystarcza mi zwykła gruszka:-)

Ja takze polecam fridę do pozbywania się glutkow z malego noska ;-) Najlepsze jest to, ze Pszczoła bardzo lubi ten zabieg i smieje sie przy tym jak gupia:-D

Kochane jestem na etapie kupna karuzelki,ponieważ w dwóch nakręcanych pękły juz sprezyny naszczescie były dostane:cool2: ale teraz koniecznie chce na baterie i widziałam takie z projektorami ale nie wiem czymoje dziecko zainteresuja swiatełka na suficie:eek:

czy któras ma z fischera albo tiny karuzelke? jak dzieciaczki na nie reaguja i jak sie sprawdzaja?

ta fishera jest super!!!!!!!!!!!! ja juz wiecej karuzel kupowac nie bede. kolezanka powiedziała mi ze to bez sensu. za miesiąc góra dwa młoda zacznie ciągnąć za te wiszące zabawki żeby sie podnieśc i poprostu zciągnie sobie tą karuzelę na głowę. juz jakby mogła to by łapiała za zabawki tylko ze jeszcze nie ma tyle siły i nie kojarzy ze za to sie podnieść można.jej synek sobie dwie karuzele złamał na głowę bo próbował sie właśnie złapać za zwierzątka żeby usiąść.

kurcze aga to chyba się jeszcze zastanowię, ale z tego co pamiętam to Wojtek miał długo karuzelkę w łóżeczku, chyba nawet do roczku, melodyjka go bardzo szybciutko usypiała...

jaandzeli kupiłam taką pozytywkę i też przy niej usypiała. wtedy to nawet nie miałam karuzeli bo chyba nawet nie było albo w jakis kosmicznych cenach.teraz też młodej kupię jakąś pozytywkę bo też lubi takie melodyjki.

Jeżeli któras ma leżączek (a pewnie nie jedna) to poradzcie jakiej firmy i czy bywaja na większe dzieci bo moja ma juz 6800 i 69cm i te standardowe to chyba tylko jeszce na miesiąc by starczyły, a musze kupic bo dr nie pozwoliła więcej niz 30 min. trzymać małej w foteliku a na płasko to ona juz leżeć nie lubi.A karuzelke kupiłam z Fischera na allegro za 115zł:)) mam nadzieje że się opłacało:))

reklama
Mada skoro Ami ma już 69 cm to wydaje mi się, że w pozycji leżącej/półleżącej leżaczki chyba wszystkich typów będą ciut przymałe i na długo nie starczą :baffled:

Do góry