reklama
M
Majka01
Gość
Mada te kapciuszki po 4 zł to powiem szczerze nic specjalnego. Mam takie i używam je zamiast skarpetek, są bardzo cienkie i niewiele grzeja nóżkę. A na te pierwsze też się chyba skuszę, wyglądają cudownie i "cieplutko"
Mada te kapciuszki po 4 zł to powiem szczerze nic specjalnego. Mam takie i używam je zamiast skarpetek, są bardzo cienkie i niewiele grzeja nóżkę. A na te pierwsze też się chyba skuszę, wyglądają cudownie i "cieplutko"
dzieki Majeczko za cynk , bo juz chciałam zamówić, te paputki co ja mam są cudowne, tylko że jeszcze miesiąc i bedą na moją "kruszynke" za małe bo teraz są "akurat" i mam problem bo wiekszych butków nie widziałam dopiero są takie konkretnie większe chyba na roczek.Z BOBASA sa fajowe ale malutkie i nie opłaca mi się kupowac więc chyba zostaja mi skarpetki..
ja tez raz sie na nie skusiłam- porażka... nie ma to jak pampersy- 3 są super!!odradzam pieluszki huggies niebieskie!!
do tej pory Ala miała czyściutką pupkę a jak spróbowałysmy huggiesów to wysypka..... na szczęście po sudocremie szybciutko schodzi,
wracamy do pampersów...
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Kurde, ktore to sa niebieskie?? Te niebiesko czerwone?? Czyli huggies classic?? Jesli tak to i ja odradzam. Co prawda moje dziecko ma skore jak slon, nic jej nie szkodzi
ale byly fatalne, bo wszystko wychodzilo bokiem i gora a do tego rzepy fatalne. Teraz mamy huggiesy superflex 3 i sa naprawde fajne. Jesli chodzi o jakosc to sa porownywalne z pampersami (dla mnie bynajmniej) tylko cena o kilka groszy na sztuce nizsza... Mamy teraz juz druga paczke i podejrzewam, ze jak sie skonczy to kupimy trzecia (tylko ze chyba juz 4... ale zobaczymy)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
czytam tak o tych pieluszkach i dziwie sie Wam...pampersy to porazka kiedys moze i byly dobre teraz sa sztukanckie (sama zaczynalam od pampersow ale naszczescie oswiecono mnie dlaczego malemu pumpka sie odpaza)... zobaczcie gdzie pampersy utrzymuja siski? pod pupa wszystko splywa pod nia a to wina nierownomiernie rozlozonej wewnatrzz bibulce nie wiem jak to sie nazywa... poza ty pampersy niestety ale przeciekaja..... testowalam juz wiele pieluch i polecam huggiesy zobaczcie jak tam jest rozlonona rowno warstwa w ktora wsiaka mocz dzieki temu siuski nie splywaja pod pupe odpazajac ja... poza tym dobrze zabezpieczaja przed ucieczka mega kupke .... slaba podruba huggiesow sa huppy, cenowo roznia sie jak i jakosciowo...ale oddychaja a to wazne... testowalam nawet tipy i carfurowskie wynalazki ceratowe.
reklama
Myfa80 Piotrowi się pupa w Pampersach nie odparza, więc dziwić się nie musisz. Może akurat Twoje dziecko było na Pampersy uczulone, ale inne dziecko może być uczulone na Huggisy, które tak świetnie Twojemu dziecku służą. Rzecz względna. Jak dla mnie - a właściwie Piotra - Pampersy są w porządku.
Podziel się: