reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

rzecz bardzo przyziemna a cieszy :-)

polecam woreczki zapachowe PACLANKI na zużyte pieluchy
świetnie zatrzymują w środku "aromaty" tego, co zrobiły nasze kochane dzieciątka i nie trzeba biegać z wiadrem do śmietnika po każdej kupie, co by cały dom nie przesiąknął smrodkiem

reklama
Chusteczki Dada z biedronki-KICHA!!! suche i szorstki w porównaniu z niwea niebo a ziemia:no: zwłaszcza ze za dada dałam 5,85 a za niwea lotion jak kupie 4 paczki to za jedna płace 5,20!

Pieluchy "LOVE" pewnie nie słyszałyście, wziałam na próbe -masakra:no:, mała cała obsrana! po dwóch dniach wracamy do pampersów :happy:

Mowisz Mada,ze dada na nic....własnie mój chłop zakupił wczoraj na próbe ale jeszcze nie przetestowałam narazie mam bambino jak dla mnie ok tylko zapach mnie drażni..miałam jeszcze dzidziusia tez ok tylko wkurzało mnie to ze sie nie wyciagały pojedynczo..no i nivea jak narazie chyba najlepsze..pozdrawiam

mi pampersa na razie pasuja najbardziej, ale kupilam teraz huggiesa (dla malego plastikowego opakowania przenosnego) i zobaczymy. Tylko najpierw pampersy musza mi sie skonczyc.

Mu używamy Dady ale zielonej bo niebieska faktycznie straszna. Najlepsze dla nas są jednak Bambino, stary znany z dzieciństwa zapach oraz dość ładnie nasączone w porównaniu z Pampersami.

Dada zielona niestety ma dla mnie makabryczny zapach. Ledwo znosilam, az w koncu przestalam uzywac, mimo, ze opakwanie mi sie nie skonczylo... No i cofakto, to fakt, i tak kazdemu co innego pasuje :D

wg mnie husteczki cleanic dzidziuś skin balance są super, najlepsze z pośród wszystkich przetestowanych przeze mnie- dobrze nawilżone, pachnące i wyciągają się pojedynczo, a i cena jest ok. polecam

aaa i zaczęłam użtwać do kąpieli olejku linomag- ma takie same właściwości co oilatum, a jest sporo tańszy- 150 ml- 8 zł.

aaa i zaczęłam użtwać do kąpieli olejku linomag- ma takie same właściwości co oilatum, a jest sporo tańszy- 150 ml- 8 zł.

A ja wróciłam do płynu natłuszczającego do kąpieli Ziajka. Nie zauważyłam, żeby młodemu coś po nim było. Kosztuje 9 zł za 200 ml. Oilatum choć dobre to jednak za drogie :(

Jezeli chodzi o chusteczki to bambino, nivea (te z misiami) i pampers. Najgorsze jakie mialam to z Bubchen - ohydny, mdlacy zapach...bleee...

Gdzie kupilyscie olejek Linomag ??? Pytalam w 2 aptekach i nie slyszeli :confused:

Mam w domu plyn i szampon do kapieli w jednym z Nivea i zastanawiam sie czy go wyprobowac czy nie. Uzywala go ktoras z Was ??? Ten taki powyzej 1. mies. zycia.

reklama
Sandra to jest ten żel do mycia ciała i włosów nivea?? jak ten to ja uzywam jest ok zeadnego uczelenia mała nie ma ,fajnie sie pieni polecam..:-)

Do góry