reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Sierpnióweczki maluszki cudeńka jak patrze na Wasze przypomina mi sie jak moj Hubcio taki byl ech.... na ktrostki najlepsze jest mleko matki, potówki szybkoschodza też same mój miał np od pieluszki tetrowej...
ponieważ moje maleństwo ma już 8 miesięcy sprzedaje ciuszki są naprawde wygodne milusie i markowe... jeśli macie ochote zapraszam na moja stronke
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Hejka! mam do was pytanko..jakich uzywacie kremów do dupek swoich niemowlaków co mozecie polecic??pozdrawiam!!

Jaaga z czystym sumieniem mogę Ci polecić masc Bepanthen (jakieś 10-12 zł) super!! Od momentu gdy zaczęłam ją stosować mała ma śliczna różowiutką pupunię- bez żadnych zaczerwienień... i ma fajna konsystencję... naprawdę polecam

ja używam na zmianę maści Linomag z Alantoiną - na dzień oraz Sudocremu - na noc od czasu gdy walczyłam ze strasznym odparzeniem pupci

A ja polecam Pentacrem. Wygląda i pachnie jak sudocrem, bo ma w składzie cynk, ale tez zawiera pantenol, lanolinę i wyciag z nagietka, przez co działa na skórę łagodząco, natłuszczajaco i ochronnie, no i konsystencja przez to "delikatniejsza" i super się rozprowadza. Używamy go od 3-4 tygodni i Maja ma skórę na pupie idealną, żadnych podrażnień. No i tańszy jest od Sudocremu i Bepanthenu, bo słoiczek 50ml kosztuje 8zł, a 500ml 35zł.

tez polecam pentakrem .ale najbardziej to jestem zadowoloana z kremu linomag z tlenkiem cynku dla dzieci i niemowlat. kosztuje 7 zł i jest niesamowicie wydajny.uzywam go od początku i mam jeszcze ponad pół opakowania. no i pupa piękna. uważam że jest lepszy niż sudokrem

No to jeżeli chodzi o pupkę mojej Kingi, to był już na niej Linomag, Sudokrem, Alantan, krem z Johnson'sa i Nivei. A czasami nie smaruje jej niczym i jak do tej pory ani uczuleń ani odparzeń nie miała. Więc ciężko mi coś polecić, bo u mnie wszystko się sprawdza:-) Ale najlepiej rozsmarowywują się Linomag i Alantan.

reklama
Linomag oraz Nivea lagodzacy z pantenolem do twarzy i ciala :-) polecam
A na wypryski na buzce Silcocks base - jak ktos ma rodzine na Wyspach niech przesla :-) Super!

Do góry