reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

Frutisku katarek jest naprawde super i bezpieczny ...dalejgo z czystym sumieniem polecam!

Jezeli chodzi o chusteczki to my sporadycznie ( w domu tylko i wylacznie woda do mycia pupy) na spacerkach Pampers sensitiv . Malo ich uzywam wiec wydaja mi sie w miare wydajne!

Pampersy 3 rewela , u nas zdaly egzamin. Jestem zadowolona

Dziewczyny ma pytanie co do lezaczka - bujaczka z fisher price , jaka to cena i czy oparcie mozna regulowac bo jestem na kupnie ?????

reklama
Dziewczyny ma pytanie co do lezaczka - bujaczka z fisher price , jaka to cena i czy oparcie mozna regulowac bo jestem na kupnie ?????

na allegro cena to jakieś 180 zł + wysyłka (u nas 20 zł)
regulować oparcie można, ale ma tylko 2 stopnie regulacji - bardziej płasko i mniej płasko

dziewczyny a ja mam pytanko, czy któraś z was używa nosidełka- takiego co dzieciaczka na brzuszku się nosi? słyszałam na temat tego nosidełka wiele opinii- głównie negatywnych, ale jakoś tak mnie kusi...

A ja polecam leżaczek firmy Chicco - taki: Leżaczek CHICCO SOFT REFLEX - wys.0zł - 4 KOLORY (127628060) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj kupiliśmy Oliwierowi i już jestem nim zachwycona. Mały może swobodnie się na nim wyciągnąć, bez problemu posiedzieć, aby obserwować świat i pospać bez wysiłku dla kręgosłupa. Wczoraj jak go włozyłam na próbę, to szybko w nim usnąć i spał aż 3 godziny, co wieczorami bywa u niego rzadkością, więc chyba mu tam wygodnie. Wlaśnie teraz znowu sobie smacznie w nim chrapie :)

Ewa, co do nosidelka, to ja gdzieś juz pisałam, że mam womar rain. Można w nim nosić dziecko od drugiego miesiąca, na początku na leżąco, a później jak trzyma sztywno główkę w pozycji pionowej. U mnie sie sprawdza, jak musze gdzieś wyskoczyć, to nie tacham wózka tylko pakuję mała do nosidła i idę. W ogóle Kinga po minucie w nosidełku - śpi:-)

Właśnie też zamierzałam kupić leżaczek, ale wydaje mi się, że w tym z Fishera dziecko leży dokładnie tak samo jak w foteliku samochodowym, a ten z Chicco Ola jest niezły - tylko ta cena...No i doszłam do wniosku że juz chyba mi sie to nie opłaca, szkoda wywalać tyle kasy, żeby go używać 2 miesiące, ale może sie mylę.

Hej a ja polecam pieluszki DADA z biedronki do tej pory uzywałysmy pampersów i mimo ze były to 2 a moja panna wcale nie jest mocno pulchniutka to ciagle miała poodciskane gumki a w dada 1 nic jej sie nie odciska i jakos wogle nie widze roznicy między pampersami moze i nawet sa lepsze..takze polecam:-)

Polecam Krem Specjalny EMOLIUM na smarowanie alergicznych schodzących wysypek. Stosujemy 3 dni i Pszczoła już prawie nie ma pryszczochów;-)

reklama
Do góry