reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam-Odradzam

Dziewczyny ja polecę dobrą literaturę...

Polecam książkę "Zabawy paluszkowe" Krzysztofa Sąsiadka. Cena w księgarni ok 20 zł. Zbiór zawiera proste zabawy z dzieckiem typu - idzie rak nieborak, kokoszka kaszkę ważyła itp. Zawiera kilka bardzo znanych i kilka nieznanych zabaw. Początkowo rodzic bawi się z dzieckiem i wielokrotnie pokazuje "na dziecku" ruchy, z biegiem czasu dziecko samo wie co ma robić. Książka zawiera ilustracje i dokładne opisu ruchów rąk. Zabawy świetne na nudę w poczekalni, tramwaju, samochodzie...

No to się wybiorę i kupię. Oliwia ostatnio lubi się bawić z nami i powtarza potem rzeczy, bynajmniej się stara :-). Więc na pewno nam się przyda.

reklama
Dziewczyny ja polecę dobrą literaturę...

Polecam książkę "Zabawy paluszkowe" Krzysztofa Sąsiadka. Cena w księgarni ok 20 zł. Zbiór zawiera proste zabawy z dzieckiem typu - idzie rak nieborak, kokoszka kaszkę ważyła itp. Zawiera kilka bardzo znanych i kilka nieznanych zabaw. Początkowo rodzic bawi się z dzieckiem i wielokrotnie pokazuje "na dziecku" ruchy, z biegiem czasu dziecko samo wie co ma robić. Książka zawiera ilustracje i dokładne opisu ruchów rąk. Zabawy świetne na nudę w poczekalni, tramwaju, samochodzie...

znam znam i polecam świetna rzecz

pozostaje mi tylko polecic, bo jestem mile zaskoczona. Kupiłam czapeczki za komplet zapłaciłam uwaga 3,99 czapka plus szalik. No i sa bardzo ladne, fioletowe takie bardzo dziewczece, dosc cieple takie na przelom zimy poczatek wiosny. Wziel;am 3 komplety dwa dla mnie i jeden dla prtzyjaciolki wtedy przeylka jest gratis. Milosz ma głowke okolo 45cm i jest dobra ciut moze wieksza aler zrobie zakladeczke
CZAPKA +SZALIK, NOWE!! EXTRA CENA!!! OD 1 -5 LAT (939026362) - Aukcje internetowe Allegro

Zakupiłam te czapeczki - te fioletowe. Faktycznie wspaniałe ;) I za grosze ;) Dzięki za fajne info.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny od czasu, gdy Hania zaczęła produkować "toksyczne" kupy, mogę polecić zapachowe woreczki na pieluszki. Mój mąż kupił kiedyś przez pomyłkę zamiast chusteczek a teraz się przydały. Są pakowane po 75 sztuk w opakowanie z zamknięciem. Do kupienia w Tesco - firmy Tesco :) Kosztowały kilka złotych - praktyczne w podróży, u znajomych jak i w domu.

Dziewczyny od czasu, gdy Hania zaczęła produkować "toksyczne" kupy, mogę polecić zapachowe woreczki na pieluszki. Mój mąż kupił kiedyś przez pomyłkę zamiast chusteczek a teraz się przydały. Są pakowane po 75 sztuk w opakowanie z zamknięciem. Do kupienia w Tesco - firmy Tesco :) Kosztowały kilka złotych - praktyczne w podróży, u znajomych jak i w domu.
No mi się ten patent podobał właśnie w pieluszkach Happy:D No może nie zapachowe ale pojemne hihi

reklama
Do góry