reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

Wanienka Shnuggle :)

Ohhh !!! C u d o w n y ♡♡♡
Mimo, ze niebieski to zupelnie nie moj kolor tak w tym wypadku efekt jest boski! Kochana bierz sie za Lubego , niech z wdziecznosci Ci go kupi :D
ha ha brać się biorę ale zobaczymy z jakim skutkiem :D:D a fotel do pokoju małego idealnie by mi pasował bo by przełamał szarość i biel takim mega akcentem .. niee no patrzę i się na patrzeć nie mogę ale cena też jest mega kurde ale będę się starać jak się znajdzie finalnie w pokoiku to znaczy że dałam radę :D:D

reklama
Ewna rzeczywiście fotel mega. Lubię właśnie takie przełamanie stonowanych kolorow jakims ostrym kolorkiem. Myślę że dla takiego fotela warto się lubemu podlizac :)

cały zestaw w sensie fotel i podnóżek wychodzi niecałe 2 000 tys ;((
(fotel nie całe 1500 i podnóżek nie całe 500)
O matko. Cena mega za taki zestaw.[emoji32] Ja zamówiłam fotel uszak + podnóżek za 1000zł, ale u mnie uzywka, choć w bardzo dobrym stanie. Muszę w końcu dokończyć pokój Młodego i może w końcu wstawię zdjęcia... czekam właśnie na dekoracje, fotel i zasłonki.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też zaczynam chorować na takiego uszaka, mam dwa fotele miały być do obicia, mam nadzieję że się nie Bedzie opłacać i mąż mi kupi takiego uszaka [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry