ha ha brać się biorę ale zobaczymy z jakim skutkiem a fotel do pokoju małego idealnie by mi pasował bo by przełamał szarość i biel takim mega akcentem .. niee no patrzę i się na patrzeć nie mogę ale cena też jest mega kurde ale będę się starać jak się znajdzie finalnie w pokoiku to znaczy że dałam radęWanienka Shnuggle
Ohhh !!! C u d o w n y ♡♡♡
Mimo, ze niebieski to zupelnie nie moj kolor tak w tym wypadku efekt jest boski! Kochana bierz sie za Lubego , niech z wdziecznosci Ci go kupi
reklama
oj dziewczyny dziękuje zza poparcie mnie nie dam mu żyćEwna rzeczywiście fotel mega. Lubię właśnie takie przełamanie stonowanych kolorow jakims ostrym kolorkiem. Myślę że dla takiego fotela warto się lubemu podlizac
a bardzo drogie to cudo?oj dziewczyny dziękuje zza poparcie mnie nie dam mu żyć
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
cały zestaw w sensie fotel i podnóżek wychodzi niecałe 2 000 tys ;((a bardzo drogie to cudo?
(fotel nie całe 1500 i podnóżek nie całe 500)
Nonkatoja
Fanka BB :)
O matko. Cena mega za taki zestaw.[emoji32] Ja zamówiłam fotel uszak + podnóżek za 1000zł, ale u mnie uzywka, choć w bardzo dobrym stanie. Muszę w końcu dokończyć pokój Młodego i może w końcu wstawię zdjęcia... czekam właśnie na dekoracje, fotel i zasłonki.cały zestaw w sensie fotel i podnóżek wychodzi niecałe 2 000 tys ;((
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
cały zestaw w sensie fotel i podnóżek wychodzi niecałe 2 000 tys ;((
Na allegro są tańsze może nie identyczne ale podobne można znaleźć tu link jak cos:
Link do: FOTEL RETRO USZAK LUDWIK WYBÓR TKANIN ! WYS.GRATIS
Nonkatoja
O to zamówiłam bardzo podobny w innym kolorze i podnóżek troszkę inny.Na allegro są tańsze może nie identyczne ale podobne można znaleźć tu link jak cos:
Link do: FOTEL RETRO USZAK LUDWIK WYBÓR TKANIN ! WYS.GRATIS
Zakochalam sie w tych Uszakach teraz juz wiem ze musze taki miec!O to zamówiłam bardzo podobny w innym kolorze i podnóżek troszkę inny.
reklama
czarrownica
Ja też zaczynam chorować na takiego uszaka, mam dwa fotele miały być do obicia, mam nadzieję że się nie Bedzie opłacać i mąż mi kupi takiego uszaka [emoji7][emoji7][emoji7]
Podziel się: