reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

1477310759-1d1mld.jpeg

Mamuska Dzis zacznie tworzyc [emoji23][emoji23][emoji23]
Tiul na pompony tez zamowiony [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja literki z imieniem juz tez zamowilam ;) drewniane pomaluje na bialo

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A czy ktoras z Was myślała nad ścienna dekoracją przy łóżeczku np naklejka/tapeta/plakat...?
Bo cały czas czegoś szukam w tej tematyce dla córy... i chyba mam.
Ktoś zamawial kiedyś np. naklejkę na ścianę z własnego zdj. czy grafiki, jeśli tak to gdzie ?

Ja literki z imieniem juz tez zamowilam ;) drewniane pomaluje na bialo

thgfflw1k3inkyc3.png
Ja literki z ktorych uloze imie chce zrobic wlasnie na tych bialych podobraziach. Zobaczymy czy cos mi z tego wyjdzie [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Jak nic z tego mi nie wyjdzie to najwyzej zamowie wtedy gotowe [emoji23]

W planach jeszcze mam metryczke

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja niestety musze sie wstrzymac z tworzeniem kącika dla Frania bo jak się przeprowadzimy do moich rodzicow na msc po porodzie to w tym czasie teść ma nam pomalować pokoj. Mieliśmy nie malować Ale jednak odswiezymy dla Franulka. No i dopiero wtedy bede mogla malować jego kacik

reklama
Do góry