Woow jak cudnie !!!@joshi o zesz Ty szalona zdolna bestio! Piekne robotki reczne <3
Dobrnelam praktycznie do konca, jeszcze tylko dojdzie oswietlenie ( zmiana karnisza, projektor i cotton ball'sy, ktore btw mnie przerosly i finalnie zamowilam z ebay [emoji14] ) i intensywnie rozmyslam nad szarym fotelem w miejscu wozka. Bardzo chcialam tapete na chociaz jednej scianie, ale mieszkanie wynajmowane i wlasciciel sie nie zgodzil...W te domki chce wstawic drewniane kolorowe samochodziki a z biegiem czasu sciany uzupelnia ramki z Jasiowymi zdjeciami. Reszta juz gotowa czeka na Mojego Szkraba
Zobacz załącznik 780142 Zobacz załącznik 780143 Zobacz załącznik 780144 Zobacz załącznik 780145 Zobacz załącznik 780146 Zobacz załącznik 780147
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
MyDream pięknie. Zdolniacha z Ciebie [emoji4]@joshi o zesz Ty szalona zdolna bestio! Piekne robotki reczne <3
Dobrnelam praktycznie do konca, jeszcze tylko dojdzie oswietlenie ( zmiana karnisza, projektor i cotton ball'sy, ktore btw mnie przerosly i finalnie zamowilam z ebay[emoji14]) i intensywnie rozmyslam nad szarym fotelem w miejscu wozka. Bardzo chcialam tapete na chociaz jednej scianie, ale mieszkanie wynajmowane i wlasciciel sie nie zgodzil...W te domki chce wstawic drewniane kolorowe samochodziki a z biegiem czasu sciany uzupelnia ramki z Jasiowymi zdjeciami. Reszta juz gotowa czeka na Mojego Szkraba
Zobacz załącznik 780142 Zobacz załącznik 780143 Zobacz załącznik 780144 Zobacz załącznik 780145 Zobacz załącznik 780146 Zobacz załącznik 780147
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bosko@joshi o zesz Ty szalona zdolna bestio! Piekne robotki reczne <3
Dobrnelam praktycznie do konca, jeszcze tylko dojdzie oswietlenie ( zmiana karnisza, projektor i cotton ball'sy, ktore btw mnie przerosly i finalnie zamowilam z ebay[emoji14]) i intensywnie rozmyslam nad szarym fotelem w miejscu wozka. Bardzo chcialam tapete na chociaz jednej scianie, ale mieszkanie wynajmowane i wlasciciel sie nie zgodzil...W te domki chce wstawic drewniane kolorowe samochodziki a z biegiem czasu sciany uzupelnia ramki z Jasiowymi zdjeciami. Reszta juz gotowa czeka na Mojego Szkraba
U mnie wszystko w rozsypce nawet wózek w kartonie )
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
majka23x
Jrstem pod wrazeniem@joshi o zesz Ty szalona zdolna bestio! Piekne robotki reczne <3
@MyDream ale czad. Bardzooooo mi sie podoba.
Ten fotel by ci sie przydal takze dobrze myslisz Nie gadaj ze mobilka nad lozeczko Sama zes zrobila[emoji44][emoji44][emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten fotel by ci sie przydal takze dobrze myslisz Nie gadaj ze mobilka nad lozeczko Sama zes zrobila[emoji44][emoji44][emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Mydream naprawdę pięknie Jaś ma. Serio wszystko sama robiłaś? Jestem pod wrażeniem!
Antiope
Super! A u mnie wszystko w proszku. Nawet mój D już się zaczął bardziej stresować i kazał mi chociaż torbę do szpitala zapakować.@joshi o zesz Ty szalona zdolna bestio! Piekne robotki reczne <3
Dobrnelam praktycznie do konca, jeszcze tylko dojdzie oswietlenie ( zmiana karnisza, projektor i cotton ball'sy, ktore btw mnie przerosly i finalnie zamowilam z ebay ) i intensywnie rozmyslam nad szarym fotelem w miejscu wozka. Bardzo chcialam tapete na chociaz jednej scianie, ale mieszkanie wynajmowane i wlasciciel sie nie zgodzil...W te domki chce wstawic drewniane kolorowe samochodziki a z biegiem czasu sciany uzupelnia ramki z Jasiowymi zdjeciami. Reszta juz gotowa czeka na Mojego Szkraba
MyDream
O kurde, dziekuje! )
Niestety jestem za leniwa zeby wszystko sama zrobic.
Mobilek kupny, poleczki kupne ale "surowe" wiec do lekkiego oszlifowania + malowanie, literki robilam sama, lozeczko bylo dosc mocno uzywane wiec czyscilam i malowalam z Lubym, misia zrobila ciocia, ktora bawi sie glina Wkladki do komody z Ikei a prasowanie mnie dobilo haha Jeszcze kupilam tiul i zrobie pompony, zeby przy firankach troche temat ozywic
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Niestety jestem za leniwa zeby wszystko sama zrobic.
Mobilek kupny, poleczki kupne ale "surowe" wiec do lekkiego oszlifowania + malowanie, literki robilam sama, lozeczko bylo dosc mocno uzywane wiec czyscilam i malowalam z Lubym, misia zrobila ciocia, ktora bawi sie glina Wkladki do komody z Ikei a prasowanie mnie dobilo haha Jeszcze kupilam tiul i zrobie pompony, zeby przy firankach troche temat ozywic
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
reklama
Podziel się: