super Ci to wyszło Mamcia na medalSame tworcze dusze tutaj mamy )
Ja tez w zeszlym tygodniu literki tworzylam i poleczki malowalam Jeszcze dzialam z cotton ballsami i pokoik bedzie gotowy
Zobacz załącznik 779875 Zobacz załącznik 779876
reklama
Matka ma wene dzisiaj [emoji23]
Szkoda ze gora ciuszkow nadal nie poprasowana [emoji23][emoji23]
Lampeczki [emoji41]
Serduszka na sciane [emoji6]
Metryczka do powieszenia nad lozeczkiem.
Brakuje dnia I miesiaca w serduszkach na gorze.
W serduszkach na dole bedzie
Waga
Wzrost
I po srodku pierwsze zdjecie wklejone w serduszko [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lampeczki [emoji41]
Waga
Wzrost
majka23x
Fanka BB :)
Jejku jaka Ty jestes zdolna!!! Mozr te serdudzka tez sama zrobilas??? Jejku jaaaak?!?!?!? Chce to wszystko!!!Matka ma wene dzisiaj [emoji23]
Lampeczki [emoji41]
Waga
Wzrost
czarrownica
Zazdroszczę tych wen twórczych[emoji5] ja się zamierzam obić fotele, ale męża nie mogę namówić a sama się chyba z tym niezmierze [emoji53]
K
Krasnal77
Gość
Ja nawet w sklepie nie umiem wybrac czegos ciekawego wiec chyba lekko biedny bedzie kącik Lulusia
creativo
Krasnal nie wiem co jest ale za kazdym razem jak piszesz Luluś to mój ciazowy mozg czyta Laluś [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja nawet w sklepie nie umiem wybrac czegos ciekawego wiec chyba lekko biedny bedzie kącik Lulusia
K
Krasnal77
Gość
Krasnal nie wiem co jest ale za kazdym razem jak piszesz Luluś to mój ciazowy mozg czyta Laluś [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hahaha to lepiej przestane go tak nazywać juz na wstępie, bo mogę nie doczekac sie wnucząt jak on bedzie moim jedynym dzieckiem
MyDream
@joshi o zesz Ty szalona zdolna bestio! Piekne robotki reczne <3
Dobrnelam praktycznie do konca, jeszcze tylko dojdzie oswietlenie ( zmiana karnisza, projektor i cotton ball'sy, ktore btw mnie przerosly i finalnie zamowilam z ebay ) i intensywnie rozmyslam nad szarym fotelem w miejscu wozka. Bardzo chcialam tapete na chociaz jednej scianie, ale mieszkanie wynajmowane i wlasciciel sie nie zgodzil...W te domki chce wstawic drewniane kolorowe samochodziki a z biegiem czasu sciany uzupelnia ramki z Jasiowymi zdjeciami. Reszta juz gotowa czeka na Mojego Szkraba
Dobrnelam praktycznie do konca, jeszcze tylko dojdzie oswietlenie ( zmiana karnisza, projektor i cotton ball'sy, ktore btw mnie przerosly i finalnie zamowilam z ebay ) i intensywnie rozmyslam nad szarym fotelem w miejscu wozka. Bardzo chcialam tapete na chociaz jednej scianie, ale mieszkanie wynajmowane i wlasciciel sie nie zgodzil...W te domki chce wstawic drewniane kolorowe samochodziki a z biegiem czasu sciany uzupelnia ramki z Jasiowymi zdjeciami. Reszta juz gotowa czeka na Mojego Szkraba
Załączniki
-
20161025_163132.jpg.png95,3 KB · Wyświetleń: 726
-
pixlr_20161026131352017.jpg.png126,7 KB · Wyświetleń: 711
-
20161025_163045.jpg.png84,3 KB · Wyświetleń: 687
-
20161025_163008.jpg.png90,6 KB · Wyświetleń: 699
-
pixlr.jpg.png174,1 KB · Wyświetleń: 706
-
pixlr_20161026131038114.jpg.png161,9 KB · Wyświetleń: 709
reklama
czarrownica
Jest ślicznie, mega naprawde ja mam pokój seledynowo-ciemno zielony-sezamowy. I brak pomysłu na urządzenie, dobrze ze jeszcze sporo czasu do marca.
Podziel się: