reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

Coś na święta i nie tylko

20 LED Warm White Rattan Ball String Fairy Lights For Christmas Xmas Wedding decoration Party Hot use dry battery 13UY
http://s.aliexpress.com/Zf6ZbURJ
(from AliExpress Android)

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja robie cotton balls w bezu turkusie I brazie [emoji7]( albo zamowie jak nie znajde kolorow jakie chce)
Beda Wisiec nad lozeczkiem [emoji41]

Uwielbiam cotton ballsy [emoji23] w domu mam zielone -zolte w kuchni.
Rozowo-fioletowe w salonie. Bezowo- brazowe w przedpokoju.
1477061859-1d1mld.jpeg
1477061874-1d1mld.jpeg
1477061900-1d1mld.jpeg

Wszystkie same robilam .ale niewiem czy teraz mi sie chce. Ogólnie ostatnie dni mam Jakies z dupy. Nic mi sie nie chce mecze sie szybko I senna jestem.pogoda tez doluje

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja robie cotton balls w bezu turkusie I brazie [emoji7]( albo zamowie jak nie znajde kolorow jakie chce)

1477061859-1d1mld.jpeg
1477061874-1d1mld.jpeg
1477061900-1d1mld.jpeg

Wszystkie same robilam .ale niewiem czy teraz mi sie chce. Ogólnie ostatnie dni mam Jakies z dupy. Nic mi sie nie chce mecze sie szybko I senna jestem.pogoda tez doluje

Sliczne! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

1477061859-1d1mld.jpeg
1477061874-1d1mld.jpeg
1477061900-1d1mld.jpeg

Zdolniacha z Ciebie[emoji4]

Ja jeszcze szukam inspiracji, żeby urządzić pokój Młodego.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry