reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

Jak przytulnie [emoji4][emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :)
Ale klimacik [emoji7] cudnie! [emoji108]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje :)
A skąd taka piękna "leżanka" ? [emoji7] Wyszło pięknie !

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
A to Ikea. Zapomniałam nazwę, ale to segment jednoosobowy z serii sod modułowych. Dokupilam teraz obicie. Niestety nie było ani niebieskiego więc jest róż :)
Agucha piękny kącik dla Jasia... ja też postawilam na szarosci w biale gwiazki. Mam już podusie i rozek planuje jeszcze takie prześcieradło Ale kołdry narazie nie kupuje. Ślicznie to wyglada. W ogóle zupełnie przypadkiem podczas kompletowania wyprawki, gwiazdki stały się naszym motywem przewodnim. Jakos wszystko co nam się podobało mialo gwiazdki :) ot przypadek
Tak, u nas kołdra też pójdzie do schowania na początku ale na razie ładnie wygląda :D

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Powiedziałam koleżankom przed baby shower, że nie mam lampki do pokoju ;-)
Krasnal grzybek jest ok. Duży czy raczej mały??

Może uda mi się wstawić fotki teraz...Zobacz załącznik 778448 Zobacz załącznik 778452

Hmmmm.... wysoki na jakies 30 cm, srednica klosza jak maly talerz :) moze uda mi sie przystawic tą lampkę do czegoś do porównania to pokażę:-)

a8doqqmz725nh9h0.png

Jaki to olejek i od kiedy mozna robic takie masaze w takim przypadku gdy szyjka jest krotka ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, w Twoim przypadku, to ja nie wiem czy ryzykowałabym z masażem krocza. Ja kupiłam taki olejek (w pierwszej ciąży używałam tego samego): Link do: Olej do masażu krocza 50 ml Moja położna radzi, żeby nie używać go przed 33-34 tygodniem

Tak? Czyli to się kupuje bez problemu? :) myślałam że to taka część, która jest do kupienia tyko z przewijakiem i będę mieć problem, bo kupiłam sam goły. No to szukam.
I jak, znalazłaś?

Misie rulez!

eh a ja znow mam problem z kolyska. zaczynam sie dolowac. czy w tym kraju nie mozna juz nic zalatwic? najpierw mnie kobieta na olx probowala oszukac i przez 2 tygodnie wysylala kolyske (za ktora zaplacilam z gory) a potem przez kolejne 2 tygodnie nie umiala zrobic przelewu bankowego zeby zwrocic mi kase za niewyslana kolyske... i potem stwierdzilam ze kupie nowa kolyske zeby juz sie z nikim nie uzerac... no i wlasnie minelo 2 tygodnie a kolyski nie ma:((( kupilam na allegro w sklepie internetowym ktory ma ponad 1000 opini i z tego 99,5% klientow bylo zadowolonych... czemu mnie to spotyka?
ps. oczywiscie przepraszali mnie juz 3 razy i nawet mam dostac poduszke do karmienia gratis... ale do diabla ja chce tylko kupic kolyske:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Trzymam kciuki, żeby kołyska doszła jak najszybciej.

Wiesz co, w Twoim przypadku, to ja nie wiem czy ryzykowałabym z masażem krocza. Ja kupiłam taki olejek (w pierwszej ciąży używałam tego samego): Link do: Olej do masażu krocza 50 ml Moja położna radzi, żeby nie używać go przed 33-34 tygodniem

I jak, znalazłaś?

Trzymam kciuki, żeby kołyska doszła jak najszybciej.
7 listopada mam wizyte u doktorki, zapytam wtedy i o masaze, i o poród, i ciśnienie co sie stanie jak wzrosnie przy porodzie, i kiedy luteine odstawic ;) bede wtedy gdzies w 36 tc, wiec juz ostatek na takie czary ;) Wcześniej chyba jednak nie zaryzykuje.. nawet jak czytalam o tych masazach to pisalo żeby skonsultowac to z lekarzem.. zreszta chodzi tez o infekcje, lepiej zeby sprawdzila czy cos sie nie przyplatalo..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Coś na święta i nie tylko

20 LED Warm White Rattan Ball String Fairy Lights For Christmas Xmas Wedding decoration Party Hot use dry battery 13UY
http://s.aliexpress.com/Zf6ZbURJ
(from AliExpress Android)

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnio kupiłam takie same w pepco [emoji4] cena cos pomiędzy 15-20 zł juz nie pamietam dokładnie. Były w 3 wersjach kolorystycznych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry