reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoje naszych malenstw te gotowe oraz inspiracje

Zakochana jestem w tym mobilku. On daje taka sliczną poświatę na suficie i ścianach, narazie poluje na jakąś okazyjną możliwość nabycia tego cuda :) Na olx też niektórzy odsprzedają w dobrym stanie, bo to się zabardzo nie niszczy i te niektóre używki niczym nie dostają od nowek

Napisane na GT-S7560 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja te miśki potem rozdam dzieciom (kazdy otrzyma po jednym) a ten projektor fajnie mozna odpiac i bedzie sluzyl im w pokoiku pozniej tak ze sie nie zmarnuje nic na pewno ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To jest fisher price, czekalam na nia wieki, zamowilam w smyku i przyszla po poltora tygodnia :/ ale smyk przepraszal itd itd ;) zaplacilam za nia 158 zl z groszami, jak byla promocja do 40% taniej :) normalnie w smyku kosztuje 259 zl.. ale da sie znalezc w promocji, empik tez ostatnio ją miał za 150 czy 160 zł ;)
Jestem zadowolona bo ma różne melodyjki i dwa tryby głośności ;) jest przyjemna ogólnie ;) z mezem cieszylismy sie jak dzieci [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jam głupia myslala, ze piszesz o wanience i przy melodyjkach mnie zatkało [emoji23][emoji23][emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja musze jechac do Ikei po lampke na sciane przy łóżeczku i organizer do szuflady :)
1476488088-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Oo jaka śliczna lampka... dla chłopców już pewnie gorzej?

Nie wiecie gdzie kupić ochraniacz na przewijak?

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Olga ja mam właśnie lampke z ikei cos tego typu tylko chmurke, wiadomo dla faceta :) co prawda chmurka jest biala i daje inne swiatlo niż np ten rozowy kwiatuszek Ale świeci ostro.

reklama
Do góry