Tak? Czyli to się kupuje bez problemu? myślałam że to taka część, która jest do kupienia tyko z przewijakiem i będę mieć problem, bo kupiłam sam goły. No to szukam.A chodzi Ci o jakiś konkretny? Bo na Allegro, w Smyku itd jest tego pełno.
reklama
Olgi89
Fanka BB :)
Ja mam normalnie przescieradelko na gumkach z frotte.. na to pod pupe bede klasc jeszcze podklad wrazie WTak? Czyli to się kupuje bez problemu? myślałam że to taka część, która jest do kupienia tyko z przewijakiem i będę mieć problem, bo kupiłam sam goły. No to szukam.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
K
Krasnal77
Gość
Jeszcze dla chlopca moze być stojący grzybek, bo chmurka, ksiezyc i gwiazdka są wieszane na ścianie
Kupiłam grzybka i wydaje się być ok światło ma regulacje ostrości więc można nastawić na bardzo delikatne światło np. Do przewijania w nocy
Ta tapetaaaa [emoji7]
Jeszcze dla chlopca moze być stojący grzybek, bo chmurka, ksiezyc i gwiazdka są wieszane na ścianie
Kupiłam grzybka i wydaje się być ok światło ma regulacje ostrości więc można nastawić na bardzo delikatne światło np. Do przewijania w nocy
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
LisiaMama
Powiedziałam koleżankom przed baby shower, że nie mam lampki do pokoju ;-)
Krasnal grzybek jest ok. Duży czy raczej mały??
Może uda mi się wstawić fotki teraz...Zobacz załącznik 778448 Zobacz załącznik 778452
Jak przytulnie [emoji4][emoji177]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olgi89
Ale klimacik [emoji7] cudnie! [emoji108]Powiedziałam koleżankom przed baby shower, że nie mam lampki do pokoju ;-)
Może uda mi się wstawić fotki teraz...Zobacz załącznik 778448 Zobacz załącznik 778452
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A skąd taka piękna "leżanka" ? [emoji7] Wyszło pięknie !Powiedziałam koleżankom przed baby shower, że nie mam lampki do pokoju ;-)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
reklama
Agucha piękny kącik dla Jasia... ja też postawilam na szarosci w biale gwiazki. Mam już podusie i rozek planuje jeszcze takie prześcieradło Ale kołdry narazie nie kupuje. Ślicznie to wyglada. W ogóle zupełnie przypadkiem podczas kompletowania wyprawki, gwiazdki stały się naszym motywem przewodnim. Jakos wszystko co nam się podobało mialo gwiazdki ot przypadek
Podziel się: