reklama
gkvip2505
Fanka BB :)
Ty to zdolniacha jestes piekne te rzeczy, ja to tam dwie lewe lapki mam i wszystko musze kupic. A zestawienie kolorkow u ciebie super strasznie mi sie podoba.gkvip- swietnie to sobie wymyslilas i prosze juz masz wszytsko gotowe teraz tylko czekac na malenstwo :-)
A ja pochwale sie.... swoimi Swiatecznymi pracami.... maszyna az czerwona byla hehehhe
Zaslony
Zobacz załącznik 454889Zobacz załącznik 454890
Poszewki na poduszki 4 szt, ktore widac rowniez na powyzszym zdjeciu
Zobacz załącznik 454895
Karton okleilam papierem ozdobnym tak zeby pasowal do reszty
Zobacz załącznik 454897Zobacz załącznik 454898
Takie obrazki beda zawisna nad szafka
Zobacz załącznik 454900Zobacz załącznik 454901
To taki zarys pokoiku Aurelki
PS. tez mam takie serducho dostalam od syna
gkvip bardzo ładna ta pościel no i gotowe czeka, super:-)
Sunshine super śliczne zasłonki i reszta oczywiście też
Zdecydowanie biorę się za pranie w przyszłym tygodniu i też już szykuje wszystko tak jak ma być
Sunshine super śliczne zasłonki i reszta oczywiście też
Zdecydowanie biorę się za pranie w przyszłym tygodniu i też już szykuje wszystko tak jak ma być
xdorotaa
Kochane moje mam pyt... pewnie wyda sie glupie no ale... czy Wy juz swoje łozeczka przystrajacie w posciele?! bo tu widze na foteczkach juz zalozone ochraniacze itp... ja to popralam ale chcialam zalozyc dopiero jak przyjade z mlodym do domu zeby sie nie zakurzylo... chyba ze to tylko tak zalozone do zdjecia zeby pokazac caloksztalt)
Aylin- wypuszcza, wypuszcza ale czy bedzie mogla sama tapety zalozyc?
Dzis uszylam wklad do koszyka i pierwotnie mialam go przemalowac na bialo ale teraz juz nie wiem co sadzicie??? malowac???
Zobacz załącznik 454908Zobacz załącznik 454909
Odpukaj i to juz. Inaczej mała białe sciany edzie miała. Ja co prawda nadzoruje kładzenie i podaje rolki ale chce przy tym byc
A tym bardziej ze tapety jeszcze nie wybrałam
A koszyk pomalowałabym
Sunshine6
Aylin- a to spoko ja to myslalam, ze Ty sama chcesz je klasc... ale jak tylko dyrygowac to spoko dasz rade, na to zawsze ma sie sile
Koszyki dzis bede malowac jak wroce z pracy, wczoraj machnelam tylko ramki na bialo bo mialam takie zwykle drewniane....
Ciesze sie, ze sie Wam podoba mja praca :-)
Koszyki dzis bede malowac jak wroce z pracy, wczoraj machnelam tylko ramki na bialo bo mialam takie zwykle drewniane....
Ciesze sie, ze sie Wam podoba mja praca :-)
reklama
gkvip2505
Jak przyjedziesz ze szpitala to inne rzeczy bedziesz miec na glowie. Zrob to sama np tydzien przed albo popros kogos zeby ubral posciel jak tylko do szpitala trafisz.Kochane moje mam pyt... pewnie wyda sie glupie no ale... czy Wy juz swoje łozeczka przystrajacie w posciele?! bo tu widze na foteczkach juz zalozone ochraniacze itp... ja to popralam ale chcialam zalozyc dopiero jak przyjade z mlodym do domu zeby sie nie zakurzylo... chyba ze to tylko tak zalozone do zdjecia zeby pokazac caloksztalt)
Ja juz ubralam bo co za roznica czy w szafie czy zalozone skoro i tak jeszcze raz bede musiala prac i prasowac a teraz to przynajmiej oko moge cieszyc ;-).
Podziel się: