reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokój maluszka

Maz wrocil z pracy i sie pyta czemu koszyka nie pomalowalam.... a wczesniej gadal zebym nie malowala.... dlatego zwatpilam.... ehhh dobra wiec pomaluje :-D

reklama
gkvip- swietnie to sobie wymyslilas :tak: i prosze juz masz wszytsko gotowe teraz tylko czekac na malenstwo :-)

A ja pochwale sie.... swoimi Swiatecznymi pracami.... maszyna az czerwona byla hehehhe
Zaslony
Zobacz załącznik 454889Zobacz załącznik 454890

Poszewki na poduszki 4 szt, ktore widac rowniez na powyzszym zdjeciu
Zobacz załącznik 454895

Karton okleilam papierem ozdobnym tak zeby pasowal do reszty
Zobacz załącznik 454897Zobacz załącznik 454898

Takie obrazki beda zawisna nad szafka
Zobacz załącznik 454900Zobacz załącznik 454901
:-D
To taki zarys pokoiku Aurelki :)
Ty to zdolniacha jestes:tak: piekne te rzeczy, ja to tam dwie lewe lapki mam i wszystko musze kupic:tak:. A zestawienie kolorkow u ciebie super strasznie mi sie podoba.
PS. tez mam takie serducho:-p dostalam od syna:tak:

gkvip bardzo ładna ta pościel:tak: no i gotowe czeka, super:-)

Sunshine super:tak::tak: śliczne zasłonki i reszta oczywiście też :)

Zdecydowanie biorę się za pranie w przyszłym tygodniu i też już szykuje wszystko tak jak ma być:-D

Kochane moje mam pyt... pewnie wyda sie glupie no ale... czy Wy juz swoje łozeczka przystrajacie w posciele?! bo tu widze na foteczkach juz zalozone ochraniacze itp... ja to popralam ale chcialam zalozyc dopiero jak przyjade z mlodym do domu zeby sie nie zakurzylo... chyba ze to tylko tak zalozone do zdjecia zeby pokazac caloksztalt:))

Aylin- wypuszcza, wypuszcza ale czy bedzie mogla sama tapety zalozyc?

Dzis uszylam wklad do koszyka i pierwotnie mialam go przemalowac na bialo ale teraz juz nie wiem co sadzicie??? malowac???
Zobacz załącznik 454908Zobacz załącznik 454909

Odpukaj i to juz. Inaczej mała białe sciany edzie miała. Ja co prawda nadzoruje kładzenie i podaje rolki ale chce przy tym byc :)

A tym bardziej ze tapety jeszcze nie wybrałam :(

A koszyk pomalowałabym :)

Aylin- a to spoko ja to myslalam, ze Ty sama chcesz je klasc... ale jak tylko dyrygowac to spoko dasz rade, na to zawsze ma sie sile :-D

Koszyki dzis bede malowac jak wroce z pracy, wczoraj machnelam tylko ramki na bialo bo mialam takie zwykle drewniane....

Ciesze sie, ze sie Wam podoba mja praca :-)

Malarz wyszedł...pokój Małej...5 litrów farby+tapeta...wchodzi w sobotę...mam dzień jutrzejszy na wyniesienie gratów męża...ech...i hihi...zaczyna się...jupiiiiiiiii :)

reklama
Kochane moje mam pyt... pewnie wyda sie glupie no ale... czy Wy juz swoje łozeczka przystrajacie w posciele?! bo tu widze na foteczkach juz zalozone ochraniacze itp... ja to popralam ale chcialam zalozyc dopiero jak przyjade z mlodym do domu zeby sie nie zakurzylo... chyba ze to tylko tak zalozone do zdjecia zeby pokazac caloksztalt:))
Jak przyjedziesz ze szpitala to inne rzeczy bedziesz miec na glowie. Zrob to sama np tydzien przed albo popros kogos zeby ubral posciel jak tylko do szpitala trafisz:tak:.
Ja juz ubralam bo co za roznica czy w szafie czy zalozone skoro i tak jeszcze raz bede musiala prac i prasowac:tak: a teraz to przynajmiej oko moge cieszyc ;-):tak:.

Do góry