reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

reklama
I teraz tapety, które rozważam...

I co sądzicie? Z tego wszystkiego te kropki są najdroższe...ale jakieś takie...no nie jestem przekonana...czekam na Wasze opinie...

I ja skłaniam się ku tym pierwszym dechom...tylko czy brać łyse dechy czy z taką aplikacją? Zapytam jeszcze męża...ale jak zwykle usłyszę...zdaję się na ciebie...jak się nie znam...

Ja bym nie brała tych z aplikacjami, bo o ile na kawałku tapety to fajnie wygląda o tyle jak już będzie na ścianie może się zrobić za duży miż-maż. Piszę to z własnego doświadczenia:sorry:
A może uda Ci się znaleźć jakieś tańsze kropeczki?
Albo jest jeszcze taka opcja - kropeczki nakleisz (widziałam na alllegro takie naklejki, tylko nie wiem, jakie dużo), albo namalujesz za pomocą szablonu :tak:

A może tu byś coś wybrała. Krateczka moim zdaniem też by pasowała
http://allegro.pl/tapeta-8-nowych-pastelowych-wzorow-bambino-rasch-i2240403765.html
są i kropki
http://allegro.pl/tapeta-pastelowe-tapety-w-kropki-bambino-rasch-i2264680849.html

Ostatnia edycja:
Ja bym nie brała tych z aplikacjami, bo o ile na kawałku tapety to fajnie wygląda o tyle jak już będzie na ścianie może się zrobić za duży miż-maż. Piszę to z własnego doświadczenia:sorry:
A może uda Ci się znaleźć jakieś tańsze kropeczki?
Albo jest jeszcze taka opcja - kropeczki nakleisz (widziałam na alllegro takie naklejki, tylko nie wiem, jakie dużo), albo namalujesz za pomocą szablonu :tak:

A może tu byś coś wybrała. Krateczka moim zdaniem też by pasowała
Tapeta-8 NOWYCH PASTELOWYCH wzorów - BAMBINO Rasch (2240403765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są i kropki
Tapeta - pastelowe tapety w kropki- BAMBINO -Rasch (2264680849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tylko właśnie tapety Rasch świecą się jak psu...sierść ;D

A to juz w komplecie lozio i posciel dla mojej Mijeczki:tak:

Załączniki

• DSCF6235.jpg
    DSCF6235.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 105
  • DSCF6240.jpg
    DSCF6240.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 87
gkvip- swietnie to sobie wymyslilas :tak: i prosze juz masz wszytsko gotowe teraz tylko czekac na malenstwo :-)

A ja pochwale sie.... swoimi Swiatecznymi pracami.... maszyna az czerwona byla hehehhe
Zaslony
DSC00464.jpgDSC00465.jpg

Poszewki na poduszki 4 szt, ktore widac rowniez na powyzszym zdjeciu
DSC00468.jpg

Karton okleilam papierem ozdobnym tak zeby pasowal do reszty
DSC00471.jpgDSC00473.jpg

Takie obrazki beda zawisna nad szafka
DSC00478.jpgDSC00480.jpg
:-D
To taki zarys pokoiku Aurelki :)

Ostatnia edycja:
bardzo fajnie kleją się tapety erissmanna. Mam w przedpokoju. Ślicznie wyglądają i dobrze sie trzymają. Mam zamiar jeszcze w salonie połozyć i pokoju kluski. O ile mnie z tego szpitala wypuszczą

Aylin- wypuszcza, wypuszcza ale czy bedzie mogla sama tapety zalozyc?

Dzis uszylam wklad do koszyka i pierwotnie mialam go przemalowac na bialo ale teraz juz nie wiem co sadzicie??? malowac???
DSC00460.jpgDSC00462.jpg

Ja bym nie malowała, lubię takie naturalne kolory.

Zegar do pokoju mojego synka. Bajer jak na razie bardziej dla mnie, ale co tam:
kkkkk.jpg

Załączniki

• pUCHATEK DO do aukcji.jpg
    pUCHATEK DO do aukcji.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
A to juz w komplecie lozio i posciel dla mojej Mijeczki:tak:

Chciałabym byc już na tym etapie :)

gkvip- swietnie to sobie wymyslilas :tak: i prosze juz masz wszytsko gotowe teraz tylko czekac na malenstwo :-)

A ja pochwale sie.... swoimi Swiatecznymi pracami.... maszyna az czerwona byla hehehhe
Zaslony
Zobacz załącznik 454889Zobacz załącznik 454890

Poszewki na poduszki 4 szt, ktore widac rowniez na powyzszym zdjeciu
Zobacz załącznik 454895

Karton okleilam papierem ozdobnym tak zeby pasowal do reszty
Zobacz załącznik 454897Zobacz załącznik 454898

Takie obrazki beda zawisna nad szafka
Zobacz załącznik 454900Zobacz załącznik 454901
:-D
To taki zarys pokoiku Aurelki :)

Aaaaaa :) Zdolniacha...pokrowiec na leżaczek...fiu, fiu, fiu...;)

Ja bym pomalowała te koszyki...

Do góry