reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

I teraz tapety, które rozważam...
1.jpg7.jpgmałej_esta.jpgmałej_inna szkoda, że różowa.jpgZobacz załącznik 454752

I co sądzicie? Z tego wszystkiego te kropki są najdroższe...ale jakieś takie...no nie jestem przekonana...czekam na Wasze opinie...

Ostatnia edycja:
reklama
Najbardziej podoba mi się wzór 2. Ale nie wiem czy nie za ciemny będzie i czy nie przytłoczy ślicznych mebelków. Więc ostatecznie zdecydowałabym się na niebieski bądź róż z naciskiem na niebieski :-)

Najbardziej podoba mi się wzór 2. Ale nie wiem czy nie za ciemny będzie i czy nie przytłoczy ślicznych mebelków. Więc ostatecznie zdecydowałabym się na niebieski bądź róż z naciskiem na niebieski :-)

Tapeta tylko na jednej ścianie...i ta "dechy" występuję w sumie chyba w 6 tonacjach...reszta ścian a raczej ścianek bo zakątek Matyldy jest mikroskopijny...będzie niebiesko/szara...
Mi sie wlasnie te kropki najbardziej podobaja.

Ja do dziś właśnie byłam do nich przekonana...teraz zdurniałam...i kasy mi ciut szkoda...jedna rolka do Małej wyjdzie tyle co 4 do salonu :/

Ja bym zdecydowala sie na pierwsza, jest w lekkim brazie wiec jak najbardziej bedzie pasowac do mietowego koloru i rozu a skoro reszta scian bedzie niebiesko/szaro to jeszcze bardziej sie utwierdzam, ze pierwszy wzor.
Moze i koszt jest rzeczywiscie duzy ale i tak robisz tylko jedna sciane a nie caly pokoik a tego typu tapeta bedzie mogla wizies dlugooooo bo i dla starszej Matyldki bedzie odpowiednia.
Kropki sa fajne ale raczej tylko dla maluszka....
Decyzja nalezy do Ciebie... ;-)

I ja skłaniam się ku tym pierwszym dechom...tylko czy brać łyse dechy czy z taką aplikacją? Zapytam jeszcze męża...ale jak zwykle usłyszę...zdaję się na ciebie...jak się nie znam...

reklama
Do góry