reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokój maluszka

reklama
DSC_0833.jpg A to zdjęcie zasłonek, które sama skróciłam, całkiem nieźle jak na moje dwie lewe rece do takich robótek. To troche ciemno w pokoiku mojego synusia, ale przysłoniłam rolety (widok za oknem pozostawia wiele do zyczenia):-(

Chciałam jeszcze uszyć takie okrowce do koszyczka jak któras tu pokazywała ale nie wiem jak sie za to zabrac i według jakiego wykroju. Moze ktos posunie jakis pomysł. :szok:

carla dzieki, widzialam juz te wszystkie, tylko wlasnie mi sie marzy bez zaokraglen i "stylowych zdobien"... kurcze no wszystkie teraz takie salonowe sa... ja chce zwykly prostokat, moja siorka miala takie 25 lat temu a dzisiaj nie ma wyboru! jak juz sa fajne to 120 :baffled:

carla niemożliwa jesteś z tym wyszukiwaniem rzeczy w necie. Ja nie mam takiej cierpliwości.
Nie wiem czy sama nie skorzystam z któregoś linka bo też szukam łóżeczka/tapczanika,tyle że wolałabym kolor biały/wenge, takie jak ma Klupś.

carla niemożliwa jesteś z tym wyszukiwaniem rzeczy w necie. Ja nie mam takiej cierpliwości.
Nie wiem czy sama nie skorzystam z któregoś linka bo też szukam łóżeczka/tapczanika,tyle że wolałabym kolor biały/wenge, takie jak ma Klupś.

Mówisz masz...wróciłam właśnie, więc poszperam dla Ciebie.

ło takie ma być? tylko większe tak? z opcją tapczanika?
KLUPŚ Łóżeczko PAULA 2 kolory PROMOCJA CENOWA (2249392605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dokładnie takiego...ciężko będzie...więc trzymac możemy się tylko kolorystyki:
ŁÓŻECZKO / TAPCZANIK KACPER 2 KOLORY (2247197390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://www.topmarket.pl/lozeczko-kojec-atb-lozeczko-tapczanik-140x70-terra-p50893.html]Grafika i edycja video - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://www.nokaut.pl/lozeczka-i-kol...czanik-140x70-kolory-darland-i2197148308.html
[/URL]

Niezastąpiona jesteś po prostu :-)

reklama
Troszkę się tu wtrącę - przy wyborze tego typu łóżeczek zwróćcie uwagę, czy te boki zrobione są z drewna, czy z płyty. Mój M robiący na co dzień meble zdecydowanie odradza te z płytą. :tak:

Do góry