reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

dziewczyny jakie lozeczka kupujecie, 120 czy 140? podobno 120 robi sie szybko zbyt male, i zastanawiam sie nad 140 z opcja tapczanika, co myslicie?

reklama
my też mamy standardowe 120 ale do 2 latek pospi napewno:-p potem tapczanik, ale myslałam tez o pietrówce, Ala na gorze a Oliwka na dole, 2 letnie dziecko chyba juz moze???:-p kurde ja bede miala hardcore za 2,3 mies z urzadzaniem, ale juz sama bede mogla przesunąć:-D

dziewczyny jakie lozeczka kupujecie, 120 czy 140? podobno 120 robi sie szybko zbyt male, i zastanawiam sie nad 140 z opcja tapczanika, co myslicie?

No właśnie też się mocno nad tym zastanawiam. Ale dopóki mój K. nie znajdzie chwili czasu abysmy wspólnie podjęli decyzję to mogę tylko myśleć. W związkzu z tym nie mogę też kupić pościeli do łóżeczka bo róźnica w rozmiarze będzie.

Bardzo korci mnie to łóżeczko przerabiane na tapczanik, bo kolejny problem w przyszłości z głowy.

ja bym strasznie chciała 140 ale chyba będę miała 120 bo mój kochany K się uparł na łóżeczko od znajomych bo dobreeee :-(, moja siostra kupiła 140 z funkcją tapczanika i jest strasznie zadowolona !!!!

niby te 2w1 są fajniejsze ale jak się bierze z promocji i za niską cene różnie może być z jakością... ja jak nam się drewniak znudzi mam jeszcze Ali turystyczne różowiutkie w motylki:-p

Ja mam 120 po Kubie :tak: i wcale nie tak szybko robi się małe, Kuba jest naprawde wysokim chłopcem jak na swoj wiek a w tym lozeczku ponad dwa lata spał i mial sporo miejsca:tak: spokojnie moglby jeszcze ale juz kupilismy mu "dorosle" łózko:-D a te z funkcją przerobienia też sa fajne, kolezanka ma:tak:

reklama
Nie chciałam zanudzać bo już kilka razy wrzucałam...Vox Magnolia...udało mi się wylicytować prawie jak nowe i nowy materac gratis :)

Do góry