reklama
my też mamy standardowe 120 ale do 2 latek pospi napewno potem tapczanik, ale myslałam tez o pietrówce, Ala na gorze a Oliwka na dole, 2 letnie dziecko chyba juz moze??? kurde ja bede miala hardcore za 2,3 mies z urzadzaniem, ale juz sama bede mogla przesunąć
dziewczyny jakie lozeczka kupujecie, 120 czy 140? podobno 120 robi sie szybko zbyt male, i zastanawiam sie nad 140 z opcja tapczanika, co myslicie?
No właśnie też się mocno nad tym zastanawiam. Ale dopóki mój K. nie znajdzie chwili czasu abysmy wspólnie podjęli decyzję to mogę tylko myśleć. W związkzu z tym nie mogę też kupić pościeli do łóżeczka bo róźnica w rozmiarze będzie.
Bardzo korci mnie to łóżeczko przerabiane na tapczanik, bo kolejny problem w przyszłości z głowy.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja bym strasznie chciała 140 ale chyba będę miała 120 bo mój kochany K się uparł na łóżeczko od znajomych bo dobreeee :-(, moja siostra kupiła 140 z funkcją tapczanika i jest strasznie zadowolona !!!!
dziewczyny jakie lozeczka kupujecie, 120 czy 140? podobno 120 robi sie szybko zbyt male, i zastanawiam sie nad 140 z opcja tapczanika, co myslicie?
Kupiłam 140/70 z opcją przerobienia na tapczanik.
Ja mam 120 po Kubie i wcale nie tak szybko robi się małe, Kuba jest naprawde wysokim chłopcem jak na swoj wiek a w tym lozeczku ponad dwa lata spał i mial sporo miejsca spokojnie moglby jeszcze ale juz kupilismy mu "dorosle" łózko a te z funkcją przerobienia też sa fajne, kolezanka ma
Kupiłam 140/70 z opcją przerobienia na tapczanik.
A zdradzisz jakie kupiłaś?
reklama
Podziel się: