reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

reklama
Musiałam przegapić tamten Twój post. Ale teraz znalazłam to łóżeczko i napawdę jest śliczne.

Miałam brać na raty w salonie firmowym...ale udało się za jakieś 300 zł już z materacem :) Trzeba polować na Allegro i Tablica.pl...komodę kupiłam na Tablica właśnie też największą...i też jak nowa za 400 zł :)

A mi koleżanka odradziła takie zbajerzone łóżeczko z którego można zrobić tapczanik, więc kupuję zwykłe :tak:

A dlaczego koleżanki odradzały łożeczka które można przerobić na tapczanik?
U nas sprawdziło się świetnie. :tak: Syn mając roczek już nie potrzebował szczebelków w łóżeczku, wiec ściagneliśmy je i spał na tapczaniku (spadł z niego 2 razy i się nauczył :-D). Nasze łóżeczko/tapczanik ma 140/70 więc jest dość długie i szerokie żeby wygodnie w nim spał 2-3 latek :-)

Ja tam sobie chwale, a kosztowało tyle co zwykłe łóżeczko, bo kupione na allegro :-)

A dlaczego koleżanki odradzały łożeczka które można przerobić na tapczanik?
U nas sprawdziło się świetnie. :tak: Syn mając roczek już nie potrzebował szczebelków w łóżeczku, wiec ściagneliśmy je i spał na tapczaniku (spadł z niego 2 razy i się nauczył :-D). Nasze łóżeczko/tapczanik ma 140/70 więc jest dość długie i szerokie żeby wygodnie w nim spał 2-3 latek :-)

Ja tam sobie chwale, a kosztowało tyle co zwykłe łóżeczko, bo kupione na allegro :-)
Że się nie sprawdziło jako tapczanik i mała spadała z niego (widocznie jest mniej pojętna niż Twój synek ;-)), i w rezultacie w ogóle nie chciała w nim spać... A ogólnie było drogie.

Ja się nad łózeczkiem nie zastanawiałam mam takie 120 drewniane. Dostaliśmy je gotowe razem z materacem od mojego brata.

No niech mi ktoś pomoże...bo zdurnieję...oblukałam tysiące tapet (nie przesadzam) i zgłupiałam...podoba mi się styl skandynawski...ale przepłacać za tapetę nie mam zamiaru...odrzucam wszelkie misiaczki itd...wrzucę Wam jeszcze raz to wszystko co dla Matyldy już kupiliśmy...
5b06fa61ebe0cae3eb8031a24d7c7b0d.jpgfull13960751.jpgmagnolia_lozeczko.jpgmeble-vox-baby-susannah-komoda.jpgprzechwytywaniewtrybiepdj.jpg2150598361.jpgZarahomekids 5.JPG2162226937.jpg
2211888621_1_1_3.jpg3731555406_1_1_3.jpg
I zrobię to w dwóch wpisach...

reklama
Do góry