reklama
Musiałam przegapić tamten Twój post. Ale teraz znalazłam to łóżeczko i napawdę jest śliczne.
Miałam brać na raty w salonie firmowym...ale udało się za jakieś 300 zł już z materacem Trzeba polować na Allegro i Tablica.pl...komodę kupiłam na Tablica właśnie też największą...i też jak nowa za 400 zł
veritaserum71
Fanka BB :)
A dlaczego koleżanki odradzały łożeczka które można przerobić na tapczanik?
U nas sprawdziło się świetnie. Syn mając roczek już nie potrzebował szczebelków w łóżeczku, wiec ściagneliśmy je i spał na tapczaniku (spadł z niego 2 razy i się nauczył ). Nasze łóżeczko/tapczanik ma 140/70 więc jest dość długie i szerokie żeby wygodnie w nim spał 2-3 latek :-)
Ja tam sobie chwale, a kosztowało tyle co zwykłe łóżeczko, bo kupione na allegro :-)
U nas sprawdziło się świetnie. Syn mając roczek już nie potrzebował szczebelków w łóżeczku, wiec ściagneliśmy je i spał na tapczaniku (spadł z niego 2 razy i się nauczył ). Nasze łóżeczko/tapczanik ma 140/70 więc jest dość długie i szerokie żeby wygodnie w nim spał 2-3 latek :-)
Ja tam sobie chwale, a kosztowało tyle co zwykłe łóżeczko, bo kupione na allegro :-)
Sunshine6
Fanka BB :)
Kupiłam 140/70 z opcją przerobienia na tapczanik.
Ja tez mam takie i wydaje mi sie w przyszlosci jeden wydatek mniej :-)
Że się nie sprawdziło jako tapczanik i mała spadała z niego (widocznie jest mniej pojętna niż Twój synek ;-)), i w rezultacie w ogóle nie chciała w nim spać... A ogólnie było drogie.A dlaczego koleżanki odradzały łożeczka które można przerobić na tapczanik?
No niech mi ktoś pomoże...bo zdurnieję...oblukałam tysiące tapet (nie przesadzam) i zgłupiałam...podoba mi się styl skandynawski...ale przepłacać za tapetę nie mam zamiaru...odrzucam wszelkie misiaczki itd...wrzucę Wam jeszcze raz to wszystko co dla Matyldy już kupiliśmy...
I zrobię to w dwóch wpisach...
I zrobię to w dwóch wpisach...
reklama
Podziel się: