reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

aaa hihih dawno tu nei wchodzilam, tu, we Wloszech kobitki maja manie robienia z niczego wielkiej sprawy, tak wiec woreczki sa na dzienne zmiany ciuszkow, szykuje sie takie pojedyncze komplety na dzien- niektore szpitale tego wymagaja, by na kazdy dzien byl osobny woreczek z data i imieniem brzdaca.
Ja myslalam o woreczkach normalnych plastikowych, ale przelecialam pare wloskich tematow i sie uswiadomilam, ze to musi byc tez ah oh :confused2:
Takze czeka mnie szycie i zodabianie woreczkow
Dobrze ze przyjezdza siostra, bo jak ja zaczne je robic sama to maly ze wstydu wyjsc nei bedzie chcial ;-)

55.jpgblog2.jpgblog9.jpgIMG_4998.jpgsacchettini cambio[6].jpg

Jeszcze mnie czeka kokarda na drzwi- kolejna tradycja, ale to nie bedzie trudno, w razie czego kupie po prostu

reklama
Wlasnie WOW ale maja pomysla. A to na jak dlugo w tym szpitalu trzymaja, ze tyle woreczkow potrzeba i daty na nich naszywac? albo pisac bo jak juz naszyjesz a urodzi sie innego dnia to co :-D

Ogolnie sliczne te co pokazalas :tak:

Dzieki, w moim wykonaniu pewnie nawet by nie byly podobne, dlatego siostra zrobi :tak: Juz ma cala liste zajec na swoj przyjazd hihihih

No z tradycji wloskich, to procz tych woreczkow, kokard na drzwi wejsciowe, jeszcze po narodzinach trzeba robic confetti, ale to juz kupne, chodzi mi o takie dekoracyjne paczuszki zawierajace 5migdalow :tak:
W Polsce chyba przyjelo sie, ze do slubow sie stosuja confetti, tutaj na kazda okazje trzeba je robic :confused2:

oto co wylicytowałam dzisiaj to pokoju mojego synusia (wymiary szerokość 55cm Wysokoś 117cm):

1.jpg

edit: a co się stało z nazwą tego wątku????

mlodak super, Kubus Puchatek moj i mojego syna Idol:-D pokoj ma z Niego wlasnie.
No właśnie, też sie zastanawialam co się stało, myślalam nawet ze moze jakiś nowy temat:tak:

reklama
mlodak super, Kubus Puchatek moj i mojego syna Idol:-D pokoj ma z Niego wlasnie.
No właśnie, też sie zastanawialam co się stało, myślalam nawet ze moze jakiś nowy temat:tak:

Ja początkowo myślałam, że to znów jakiś troll założył sobie nowy temat..... w celach reklamy albo coś.

Do góry