reklama
ewela_grzyba
Fanka BB :)
Renatal - ooo hurtowo sobie zakupiłaś ;-) Ja też chyba tak zrobię! Chcę kupić nad łóżeczko dzidziusia, mam upatrzone 3 wzory - tylko muszę się zdecydować i może coś do pokoju?? Bo do kuchni to sobie upatrzyłam u innego sprzedawcy coś takiego: naklejki szablony KUCHNIA * KAWA kuchenne 50cm (2114163755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A z naklejaniem to mam nadzieję, że dam sobie jakoś radę, w końcu trochę pracowałam w grafice i reklamie i robiliśmy różne naklejki na witryny sklepowe i auta... A jak nie- to męża zagonię
A z naklejaniem to mam nadzieję, że dam sobie jakoś radę, w końcu trochę pracowałam w grafice i reklamie i robiliśmy różne naklejki na witryny sklepowe i auta... A jak nie- to męża zagonię
g_agnes
dzewczyny fajne te naklejki. ja niestety mam pomalowaną tapete i nie zdałoby to u mnie egzaminu.
w kuchni mam naklejone maczki z ikei. Zrobie poxniej fotke to wstawie bo nie umiem sama przerzucać zdj na kompa
ewela mi też sie strasznie podobają te kawowe naklejki.
w kuchni mam naklejone maczki z ikei. Zrobie poxniej fotke to wstawie bo nie umiem sama przerzucać zdj na kompa
ewela mi też sie strasznie podobają te kawowe naklejki.
Julianna*
szczęśliwa :)
kasiagaw
Julianna ślicznie
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Julianna cudnie
reklama
ewela_grzyba
Julianna - pokoik rewelacja! podoba mi się bardzo półeczka z kolorowymi koszykami a te buciki na komodzie - rozpływam się normalnie...