reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki/ kąciki naszych dzieci

ewela_grzyba ja kupiłam też naklejki do kuchni. Tam mam jakąś dziwną farbę (śliska) i trzeba się było trochę natrudzić, żeby je przykleić bo się wciąż odklejały ale jak mąż je trochę poprzyciskał to się teraz trzymają. DSCF2322.jpg

reklama
Renatal - ooo hurtowo sobie zakupiłaś ;-) Ja też chyba tak zrobię! Chcę kupić nad łóżeczko dzidziusia, mam upatrzone 3 wzory - tylko muszę się zdecydować :-D i może coś do pokoju?? Bo do kuchni to sobie upatrzyłam u innego sprzedawcy coś takiego: naklejki szablony KUCHNIA * KAWA kuchenne 50cm (2114163755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A z naklejaniem to mam nadzieję, że dam sobie jakoś radę, w końcu trochę pracowałam w grafice i reklamie i robiliśmy różne naklejki na witryny sklepowe i auta... A jak nie- to męża zagonię :-D

dzewczyny fajne te naklejki. ja niestety mam pomalowaną tapete i nie zdałoby to u mnie egzaminu.
w kuchni mam naklejone maczki z ikei. Zrobie poxniej fotke to wstawie bo nie umiem sama przerzucać zdj na kompa:)

ewela mi też sie strasznie podobają te kawowe naklejki.

Julianna- super pokój, bardzo przemyślany i każdy szczegół dopracowany:-) zmotywowałaś mnie do dokończenia naszego kącika dla chłopaków:-)

reklama
Do góry