reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Darucha-przesliczna ta wstepna wersja! Lozeczka boskie no i te baloniki na scianach piekny pokoik. Bardzo mi sie podoba. U nas jednak bedzie wersja z dzungla ale jeszcze nie zlozylam lozeczka.
kasiagaw
Fanka BB :)
darucha po prostu cuuuuuuudoooooownieeeeeeee...ja też już chcę...chyba wyciągnę eMka po łóżeczko jutro
martolinka
Mama i nie tylko :-)
darucha super!!! kolory takie kojące;-)
ewela_grzyba
darucha bardzo ładnie!! Fajne baloniki :-)
paulusia2209
darucha śliczny pokoik:-) i te dwa łóżeczka obok siebie mmmmm słodziutkie
Renatal
paulusia2209
Renatal śliczne te naklejki
a u mnie dziś malowanie dziecięcego pokoiku :-)
też się zastanawiam nad naklejkami, ale nie mogę się na żadną zdecydować...podobają mi się naklejki stąd, ale dość drogie są, więc jeszcze zobaczę czy coś zamówię:
THE POEM TREE - aplikacje (format XL) naklejki na ścianę w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
i pewnie kupię literki stąd, ale to już na koniec jak kasy starczy:
Ułóż imię | Peticado
też się zastanawiam nad naklejkami, ale nie mogę się na żadną zdecydować...podobają mi się naklejki stąd, ale dość drogie są, więc jeszcze zobaczę czy coś zamówię:
THE POEM TREE - aplikacje (format XL) naklejki na ścianę w Kids Town - kolorowy pokój dziecka
i pewnie kupię literki stąd, ale to już na koniec jak kasy starczy:
Ułóż imię | Peticado
reklama
ewela_grzyba
Renatal - fajna naklejka ;-) Ja też będę zamawiać od tego sprzedawcy z linku kivinko, tylko jeszcze się nie zdecydowałam...
myself - powodzenia w malowaniu pokoiku! Stówka za naklejki to trochę drogo... A co do tych literek to na allegro są dużo tańsze popatrz tam bo wzory są różniaste
myself - powodzenia w malowaniu pokoiku! Stówka za naklejki to trochę drogo... A co do tych literek to na allegro są dużo tańsze popatrz tam bo wzory są różniaste