reklama
kliki, reniuszek, pasażerka, ale u was juz pieknie! a u mnie samo łóżeczko stoi ;P ehh... muszę się wziąć za robotę wreszcie, ale kompletnie nie mam kiedy (Jagoda cięgle choruje i jak z nią jestem cały dzień, to nie mam juz na nic siły... :/)
madziaka78
soooo happy
kliki, reniuszek, pasażerka śliczne zakątki!!! u mnie już też prawie gotowe, łóżeczko stoi, szafki odmalowane, zasłony powieszone, jeszcze tylko wywalić telewizor i urządzić kącik kąpielowy a potem to już chyba mogę rodzić! chociaż cały czas mam wrażenie, że jeszcze tyyyyle do zrobienia w domu i że z niczym nie zdążę...
Renatal
Fanka BB :)
kiki, reniuszek, pasazerka bardzo fajne kąciki dla maluszków. Ja też niby wszystko gotowe ale pościel i baldachim dopiero w następnym tygodniu wyciągnę z worków.
ilooonka
mama Emisi :)
pasażerka - ślicznie! a literki pierwsza klasa
reklama
ewela_grzyba
Fanka BB :)
kliki, reniuszek, pasażerka - świetnie urządziłyście kąciki dla maleństw No dziewczyny to Wy już gotowe na maxa, rodzić pozostało :-)
U mnie jeszcze wszystko na etapie ciągłych przygotowań... Dzisiaj przyjeżdża łóżeczko świeżo odmalowane, kolor wyszedł jakiś wiśniowy Nie bardzo będzie pasował, ale to nic... żywy przynajmniej
U mnie jeszcze wszystko na etapie ciągłych przygotowań... Dzisiaj przyjeżdża łóżeczko świeżo odmalowane, kolor wyszedł jakiś wiśniowy Nie bardzo będzie pasował, ale to nic... żywy przynajmniej